Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Κερδίζει πόντους επί Δέλλα ο αναγεννημένος Ριέρα

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Άντριαν Ριέρα ήρθε ως μια από τις ηχηρές μεταγραφές του ΟΦΗ όμως έπρεπε να φτάσουμε στα Play Outs και ο ΟΦΗ να αλλάξει δύο προπονητές για να έρθει ο Δέλλας και να αρχίσει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να δικαιολογεί τα λεφτά του συμβολαίου του που είναι ένα από τα υψηλότερα στην ομάδα.

Μέχρι και πριν την άφιξη του Τρ. Δέλλα στον ΟΦΗ ο Άντριαν Ριέρα στην κανονική περίοδο είχε μια μέτρια ως κακή παρουσία και αυτό καταγράφεται και σε αριθμούς καθώς σε 20 ματς που έπαιξε σημείωσε μόλις ένα γκολ αυτό με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και ουδέποτε κατάφερε να παίξει ένα ολόκληρο 90λεπτο. Από τα 20 ματς στα 10 μόλις ξεκίνησε ως βασικός και στα άλλα 10 μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Τόσο επί Νταμπράουσκας όσο και επί Μελ που ήταν και συμπατριώτης του ο Ριέρα κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά και δικαίως δεν είχε καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στην ομάδα βάσει των εμφανίσεων του.

Επί Δέλλα ο Ισπανός βιρτουόζος μεσοεπιθετικός άρχισε να δείχνει δείγματα της ποιότητας που διαθέτει και κυρίως να συνεισφέρει ουσιαστικά και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας με γκολ και ενεργό ρόλο στη δημιουργία φάσεων για τον ΟΦΗ.

Ειδικά στα 4 ματς των Play Outs ο Ριέρα έχει κάνει την διαφορά καθώς παίζοντας 90 λεπτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε δύο καθοριστικά γκολ το πρώτο και το τελευταίο στο 4-0 επί της ομάδας της Ηπείρου, ενώ στις Σέρρες κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του σκορ από τον ΟΦΗ σε 1-1.

Ο Ριέρα πλέον έχει “καπαρώσει” για φέτος τη φανέλα του βασικού αριστερού εξτρέμ και δείχνει να κερδίζει έστω και στο τέλος την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της κρητικής ομάδας που δικαίως ήταν έντονα προβληματισμένη με την εικόνα που  είχε δείξει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.