Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ο Γκλάζερ ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία και αδειάζει ακόμη μια θέση στο ρόστερ

Μπορεί ο Τρ, Δέλλας στην επίσημη πρώτη του ΟΦΗ όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό της συνέχειας των μεταγραφών της κρητικής ομάδας να τις προσδιόρισε στις 3 με 4 αλλά όλα δείχνουν ότι αυτός ο αριθμός θα είναι μεγαλύτερος. 

Και αυτό γιατί στα σκαριά φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμη μια αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τον ΟΦΗ και αυτή αφορά παίκτη που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τρ. Δέλλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάν Γκλάζερ με το ενδιαφέρον της Ρωσικής Νίζνι (στην οποία είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου Σάσα Ίλιτς) να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.

Η Ρωσική ομάδα θέλει μετά τον Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς να προσθέσει ακόμη ένα ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα στις τάξεις της και σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr το θέμα της απόκτησης του Ντάν Γκλάζερ έχει μπει σε προτεραιότητα με τις ευλογίες και του Ίλιτς.

Ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι δεν θα πει όχι σε μια πιθανή πώληση του Ισραηλινού μέσου αρκεί βέβαια να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό από τη μεταγραφή αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την κρητική ομάδα. Παράλληλα με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκλάζερ το οικονομικό όφελος για τον ΟΦΗ θα είναι διπλό καθώς πέρα από τα όποια χρήματα θα πάρει από τη μεταγραφή θα γλιτώσει χρήματα από ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια που έχει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή αλλά αφορά ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση Γκλάζερ θα κλείσει για τον ΟΦΗ πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία και ο ΟΦΗ θα ανοίξει και πάλι το μεταγραφικό του βιβλίο για την εξεύρεση του παίκτη που μαζί με τον Καραχάλιο θα αποτελέσουν τη νέα σεζόν το δίδυμο των αμυντικών χαφ στην κρητική ομάδα.

Λέτε αυτός να είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο ο οποίος εξακολουθεί και παραμένει χωρίς ομάδα και συνεχίζει να κάνει ατομικές προπονήσεις στο Ηράκλειο. Ο χρόνος θα δείξει αν η διοίκηση του ΟΦΗ δεχθεί την μεταμέλεια του Αργεντινού μέσου και του ανοίξει και πάλι την πόρτα του ΒΑΚ , η επιλέξει έναν άλλο ποδοσφαιριστή για τη θέση του αμυντικού χαφ.