Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Πίστη σε Νταμπράουσκας και συσπείρωση δυνάμεων ζήτησε ο Μ. Λυσάνδρου

Στην αναγνώριση ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ομάδα το τελευταίο διάστημα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο και σίγουρα μη αναστρέψιμο προχώρησε ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου στο ΒΑΚ σε μια συνάντηση που κράτησε περίπου 3 ώρες. 

Σε αυτή αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν αγωνιστικά και όχι μόνο την κρητική ομάδα δόθηκαν απαντήσεις από τον Μ. Λυσάνδρου και το κεντρικό συμπέρασμα που βγήκε από αυτή την συνάντηση είναι ότι στον ΟΦΗ μέσα από συνεχείς συζητήσεις με τον προπονητή και τους παίκτες προσπαθούν να φέρουν και πάλι την ομάδα στο σωστό δρόμο μέσα από την ενότητα δηλώνοντας την πίστη τους ότι το αρνητικό κλίμα που υπάρχει τον τελευταίο μήνα σύντομα θα αντιστραφεί.

Η στήριξη στον Νταμπράουσκας και η συζήτηση για νέο συμβόλαιο 

Για τον Νταμπράουσκας τονίστηκε για ακόμη μια φορά ότι στηρίζεται απόλυτα από την διοίκηση της ομάδας παρά την αρνητική εικόνα της ομάδας κυρίως στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη ένας κύκλος συζητήσεων για το συμβόλαιο του Λιθουανού τεχνικού που λήγει το καλοκαίρι ώστε να εξεταστούν οι πιθανότητες που υπάρχουν για την ανανέωση του.

Αυτή η κίνηση δείχνει ίσως και την πίστη που έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στις ικανότητες του Λιθουανού τεχνικού που πάντως περνάει την σοβαρότερη προσωπική κρίση από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας όχι τόσο λόγω αποτελεσμάτων αλλά λόγω της εικόνας της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Η μεταγραφική αναζήτηση που έχει ήδη ξεκινήσει και οι ανανεώσεις 

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από τη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ τον Ιανουάριου που κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να διορθωθούν κάποιες αστοχίες του καλοκαιριού και να υπάρξουν ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις που έχει εντοπιστεί ότι πρέπει να προστεθούν παίκτες.

Δεν ειπώθηκε κάτι για τον αριθμό των μεταγραφών όμως αυτό που τονίστηκε είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια προεργασία προκειμένου να ενταθεί τις επόμενες ημέρες και μπαίνοντας κυρίως στο Δεκέμβριο η μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ.

Παράλληλα στον ΟΦΗ έχουν αρχίσει να κάνουν και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν το καλοκαίρι τα συμβόλαια τους και ειδικά με αυτούς τους παίκτες που θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι από την 1η Ιανουαρίου αυτοί οι παίκτες θα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε άλλο σύλλογο για το καλοκαίρι ως ελεύθεροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αν δεν ανανεώσουν μέχρι τέλος του 2023 θα χαθούν στην πορεία.

Άλλωστε είναι δεδομένο και το ξέρουν προφανώς και οι ίδιοι οι παίκτες ότι δεν θα ανανεωθούν όλα τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Η κουβέντα γύρω από το γηπεδικό 

Η κουβέντα κάποια στιγμή κινήθηκε και στο γηπεδικό και στο ότι η πρόσφατη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης φρενάρει κάπως τις εξελίξεις με την ανέγερση ενός νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ.

Η λύση της ριζικής ανακαίνισης του Γεντί Κουλέ που αποτελούσε και ένα θέμα που το πάλεψε αρκετά ο Μηνάς Λυσάνδρου πλέον έχει εγκαταλειφθεί και παρότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάτι χειροπιαστό για τη δημιουργία νέου γηπέδου στον ΟΦΗ αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του δεν ασχολούνται καθημερινά με αυτό το ζήτημα αναζητώντας την πιο σωστή λύση.

Άλλωστε ο Μηνάς Λυσάνδρου συμφώνησε ότι ένα νέο γήπεδο θα μεγαλώσει την ομάδα και σε οικονομικό επίπεδο και θα της δώσεις την ώθηση να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά.

Η συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου έγινε παρουσία και του αντιπροέδρου της ομάδας Ηλία Πουρσανίδη , του τιμ μάνατζερ της ομάδας Σάββα Τσαμπούρη και του μέλους της ΠΑΕ Ιάσονα Παπαστεφανάκη.