Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Πλησιάζει πολύ κοντά σε εξτρέμ κλείνει ίσως και πριν τον ΠΑΟΚ

Μπορεί να διανύουμε γιορτινές ημέρες και δη την τελευταία ημέρα του 2023 όμως στον ΟΦΗ η διοίκηση μαζί με τον προπονητή της ομάδας Πέπε Μελ και τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού του χειμώνα δουλεύουν πυρετωδώς για να έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι πρώτες μεταγραφές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr o ΟΦΗ φαίνεται να έχει καταλήξει στον εξτρέμ που θέλει να αποκτήσει και οι επαφές πλέον μαζί του είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Ο παίκτης προέρχεται από το εξωτερικό και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας χωρίς να αποκλείεται αυτός να προέρχεται από την Ισπανία όπου γνωρίζει πολύ καλά την αγορά ο Πέπε Μελ και ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει επικεντρωθεί σε αυτή για την χειμερινή ενίσχυση του.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Ισπανοί είχαν γράψει ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τενερίφη για την απόκτηση του 25χρονου Γκανέζου εξτρέμ Μο Ντάουντα αλλά δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο παίκτης με τον οποίο η κρητική ομάδα βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία μαζί του για να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη του ΟΦΗ.

Μάλιστα αν όλα πάνε καλά ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ θα ακολουθήσουν στη συνέχεια και 2-3 κινήσεις ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας στις θέσεις που έχει αναφερθεί εδώ και καιρό ο Ισπανός τεχνικός του ΟΦΗ.