Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Προέχει η ενότητα και η προσήλωση στο στόχο της παραμονής

Ο ΟΦΗ σε δύο ημέρες δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον επίσης πληγωμένο Ολυμπιακό φέτος στο άδειο “Γ. Καραϊσκάκης” και μόνο με αυτό το ματς δεν έχει ασχοληθεί κανείς μέσα στην εβδομάδα μετά τα όσα έχουν γίνει από την Κυριακή το βράδυ με τις έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου προς τους παίκτες και τον Ηλ, Πουρσανίδη για την ήττα με την Κηφισιά αλλά και την κίνηση του Μιχ. Μπούση να διαγράψει από το προφίλ του τόσο αυτός όσο και ο γιός του ότι έχει σχέση με τον ΟΦΗ. 

Η κρητική ομάδα βρίσκεται σε μια έντονη φάση διχόνοιας άνευ προηγουμένου για την οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει απόλυτη ευθύνη ο πρόεδρος του ΟΦΗ ο οποίος μετά την κίνηση του την Δευτέρα το βράδυ δεν έχει δώσει κάποιο νέο σημάδι έστω με ένα νέο post για να ξεκαθαρίσει και ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του ίδιου στον ΟΦΗ.

Προφανώς και ο Μπούσης παρακολουθεί το πως κυλάει η ομάδα  μετά την κίνηση της Δευτέρας που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και δίχασε μεγάλη μερίδα του κόσμου και ουσιαστικά αυτός που τρέχει και πιθανόν να τρέξει την ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι είναι ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνάς Λυσάνδρου που και για αυτόν όμως υπάρχει πλέον έντονη αμφισβήτηση από μεγάλη μερίδα των φιλάθλων.

Στον ΟΦΗ προσπαθούν να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες για να μπορέσει η ομάδα να πάει ήρεμη στα 5 ματς που απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αλλά και για τα 7 παιχνίδια των πλέί άουτ που δεν αποκλείεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό εκεί η παραμονή της ομάδας αν συνεχίσει να έχει την ίδια απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει εδώ και 4 μήνες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η ενότητα σε όλο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ ώστε να πέσουν οι τόνοι απ΄όλες τις πλευρές και στην κρητική ομάδα να ασχοληθούν αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι που καίει καθώς σε έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας μετά από 6 χρόνια τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ σχετικά με την επόμενη ημέρα ειδικά για τον ίδιο τον Μιχάλη Μπούση που θα έχει μια καυτή πατάτα στα χέρια του έχοντας χάσει με την κίνηση της Δευτέρας και πολλούς από τους συμμάχους του εντός Ηρακλείου.

Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι παιχνίδι must win που λέμε και στο ποδόσφαιρο καθώς ο ΟΦΗ στοχεύει να πάρει τους βαθμούς που θέλει στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται με Πανσερραϊκό στο Γεντί Κουλέ, και με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσει κάτι από αυτό το ματς αφού κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια για να μην μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες η ομάδα.

Μετά τον Ολυμπιακό οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή 

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή η συνάντηση ανάμεσα στον Πέπε Μελ και τον Μηνά Λυσάνδρου που είχε προγραμματιστεί πραγματοποιήθηκε χθες χωρίς να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αυτής.

Ο Μελ έχει προπονήσει κανονικά τον ΟΦΗ όλη αυτή την εβδομάδα από την στιγμή που δεν υπήρξε μέχρι στιγμής λύση της συνεργασίας μαζί του και δεν αποκλείεται να καθίσει και στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά όπως όλα δείχνουν για τελευταία φορά φέτος αφού στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι στο ματς με τον Πανσερραϊκό η κρητική ομάδα να πάει με νέο τεχνικό με τον Νίκο Παπαδόπουλο να παραμένει το μεγάλο φαβορί αυτή την στιγμή αφού στην κρητική ομάδα θεωρούν ότι μπορεί να ενώσει πολλά κομμάτια του παζλ του ΟΦΗ που έχουν σπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τα όσα έχουν συμβεί.