Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Στο μπλοκάκι του Λυσάνδρου για τεχνικός διευθυντής ο Ν. Μαχλάς

Μετά την λύση της συνεργασίας με τους Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά ο ΟΦΗ πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή με τον Μηνά Λυσάνδρου να έχει αναλάβει να βρει το κατάλληλο πρόσωπο για αυτή την καίρια θέση.

Ο ΟΦΗ ούτως η άλλως αναζητά τεχνικό διευθυντή η διευθυντή ποδοσφαίρου αλλά με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε λίγες ημέρες ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν βιάζεται για την τελική επιλογή του προσώπου.

Το όνομα του Ίλια Ίβιτς με το οποίον οι δύο τους συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ είναι πάντα στο μπλοκάκι του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του PrimeSport υπάρχει τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί ένα νέο όνομα σε αυτή την λίστα.

Ο λόγος για τον Νίκο Μαχλά ο οποίος φαίνεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ. Πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα της κρητικής ομάδας και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ενεργά με αυτό το κομμάτι όταν ήταν στη διοίκηση της ομάδας παίρνοντας παίκτες όπως οι Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Παπουλής, Γεωργίου, Αγριτης και άλλοι πολλοί φτιάχνοντας εκείνη την σεζόν μια αρκετά δυναμική ομάδα.

Πλεονέκτημα του Νίκου Μαχλά σε σχέση και με τους άλλους υποψήφιους είναι οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια, Ο ένας εμπιστεύεται την γνώμη του άλλου και σαφώς ο Νιόπλιας θα ήθελε σε αυτή την θέση έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Από την άλλη ο Νίκος Μαχλάς ψάχνετε εδώ και καιρό να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα από κάποια θέση και απομένει να δούμε αν αυτός τελικά είναι ο εκλεκτός του Μηνά Λυσάνδρου θα αποδεχθεί την πρόταση του για να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.