Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Το προφίλ των Δημήτρη Μπούση και Βασίλη Ψύχα

Ο γιός του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Δημήτρης Μπούσης και ο δικηγόρος και μέλος του νομικού τμήματος της ΠΑΕ Βασίλης Ψύχας είναι και επίσημα από σήμερα τα δύο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της κρητικής ΠΑΕ που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες. 

Αναλυτικά το προφίλ των Δημήτρη Μπούση και Βασίλη Ψύχα: 

  • Ο Δημήτρης Μπούσης φοίτησε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Loyola Chicago, απ’ όπου πήρε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. To 2019 ειδικεύτηκε στην Αθλητική Διοίκηση, στο Athens Deree College. Η σταδιοδρομία του ως αθλητής του μπάσκετ, είχε άδοξο τέλος, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον Απρίλιο του 2018. Τoν Ιούλιο του 2017, ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος Παίδων. Ασχολείται ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, από την πρώτη μέρα της νέας εποχής του κλαμπ, τον Οκτώβριο του 2018, ενώ παράλληλα στελεχώνει την οικογενειακή επιχείρηση Cermak Fresh Market στις πολιτείες του Ιλινόις και του Ουϊσκόνσιν.
  • Ο Βασίλης Ψύχας αποφοίτησε από τη σχολή της Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Αθλητικό δίκαιο από το Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE) στη Μαδρίτη. Παράλληλα κατέχει τίτλο σπουδών στην αθλητική διοίκηση από το πανεπιστήμιο Columbia Business School της Νέας Υόρκης. Εργάζεται ως δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση στο Τραπεζικό δίκαιο, στο δίκαιο συμβάσεων και στο αθλητικό δίκαιο. Η παρουσία του στα δρώμενα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ξεκίνησε από το 2021, οπότε και αποτέλεσε προσθήκη στο νομικό τμήμα του κλαμπ.