Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Το πρόσωπο – «κλειδί» για τον… γάμο με τον Νταμπράουσκας

 

Εποχή Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ.

 
 
Μπορεί ο 45χρονος προπονητής να΄ναι rookie στη χώρα μας, ωστόσο ο ατζέντης που συμμετείχε στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του κρητικού συλλόγου και βρέθηκε μαζί του στο νησί, διαθέτει πλούσιο ελληνικό ιστορικό

 

Βλέπετε, ο agent Λέο Κορνατσίνι, έχει κλείσει ουκ ολίγα μεταγραφικά deals με…άρωμα Ελλάδας κι ένα εξ αυτών και του Βραζιλιάνου σούπερ – σταρ, Μαρσέλο στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ βρέθηκε στο Ηράκλειο για το κλείσιμο της συμφωνίας του Νταμπράουσκας με τον ΟΦΗ κι ενώ σημαντικό ρόλο για τον κρητικό…γάμο μεταξύ των δύο πλευρών έπαιξε κι ένας Έλληνας ατζέντης που διαχρονικά βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον agent Κορνατσίνι.

Να σημειώσουμε πως ο Κορνατσίνι διατηρεί πολύχρονη συνεργασία με τον Νταμπράουσκας από την περίοδο που ο Λιθουανός τεχνικός καθόταν στον πάγκο της Γκόριτσα στην Κροατία.

«Ιδιαίτερη στιγμή. Ο φίλος μου Βάλντας Νταμπράουσκας. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και την ομάδα σας. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύεις για να φτάσεις στο καλύτερο.

Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ εσάς και αυτήν την καταπληκτική ομάδα. Ο Θεός να σε έχει καλά.. Είσαι παράδειγμα.» έγραψε στην ανάρτηση που ανέβασε στις σελίδες του στα social media ο Λέο Κορνατσίνι.

 

 

Πηγή: sdna.gr