Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Eκεί που πονάει είναι το εύκολο γκολ – Το κοινό στοιχείο με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά από 7 αγωνιστικές και έχοντας πλέον ένα αξιόπιστο δείγμα γραφής για τα υπέρ και τα κατά του ΟΦΗ αυτό που διαπιστώνει κανείς ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της κρητικής ομάδας μέχρι στιγμής είναι η μεγάλη δυστοκία στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ κάνει τελικές προς την αντίπαλη εστία με το σταγονόμετρο και ακόμη πιο δύσκολα βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Σε 7 ματς η κρητική ομάδα έχει σημειώσει μόλις 5 τέρματα για την ακρίβεια 4 καθώς το ένα είναι αυτογκόλ στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Από τα άλλα 4 τα δύο έχουν σημειωθεί με κεφαλιές του κεντρικού του αμυντικού του Διαμαντή και έχουν χαρίσει και τους 4 πόντους που έχει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ από ένα τέρμα έχουν σημειώσει ο Νέιρα στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο και ο Mπαλογιάννης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη πάρει κάποιο γκολ από τους καθαρά επιθετικογενείς παίκτες του όπως ο Γκερέρο , ο Ντίκο , ο Μπιφουμά, ο Ντουρμισάι ακόμη και ο Τοράλ αν θέλετε.

Σε αντίθεση με πέρυσι όπου το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η άμυνα φέτος ο γρίφος που πρέπει να λυθεί άμεσα είναι το να βρεθεί τρόπος να μπαίνει πιο εύκολα η μπάλα στα δίχτυα γιατί κακά τα ψέματα χωρίς γκολ δεν θα έρθουν και οι απαραίτητοι βαθμοί που χρειάζεται η κρητική ομάδα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΟΦΗ την Κυριακή θα παίξει στους “Ζωσιμάδες” απέναντι σε ένα ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος παρουσιάζει και αυτός μεγάλη δυστοκία στο γκολ αλλά δημιουργεί περισσότερες φάσεις από τον ΟΦΗ και μάλιστα έχει σημειώσει και η ομάδα της Ηπείρου τα ίδια τέρματα με τον ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.