Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Oι μεταγραφικές ανάγκες θα φέρουν και αναγκαστικές αποχωρήσεις

Ο Πέπε Μελ μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη τύπου τόνισε ξεκάθαρα ότι η ομάδα έχει ανάγκη άμεσα από μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να βοηθηθεί και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις αλλά κυρίως στις νίκες. 

Στόπερ, εξτρέμ (τουλάχιστον δύο) και σέντερ φορ είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΟΦΗ για τον Ιανουάριο καθώς λίγες ημέρες παραμονής στην κρητική ομάδα ήταν αρκετές για να καταλάβει και ο ίδιος ότι ο ΟΦΗ έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης κυρίως στο επιθετικό του κομμάτι όπου ψάχνεις τα εξτρέμ και τα σέντερ φορ με το κιάλι μετά τις τραγικές επιλογές του Νταμπράουσκας το καλοκαίρι για το ρόστερ με την υπογραφή βέβαια και της διοίκησης της ομάδας που δέχθηκε όλα τα θέλω του Λιθουανού και τώρα καλείται να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές θα κάνει ο ΟΦΗ μέσα στη χειμερινή περίοδο χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός αυτός να ανέβει και άλλο ανάλογα και με τις προσπάθειες που θα γίνουν παράλληλα για να γίνει ένα νέο ξεσκαρτάρισμα από την στιγμή που το ρόστερ αναμένεται να ξεπεράσει με τις προσθήκες που έπονται τους 30 παίκτες.

Έτσι κάποιοι ποδοσφαιριστές που βάσει και της νέας τακτικής φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στον ΟΦΗ ο Μελ δύσκολα θα βρουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα από εδώ και πέρα θα κληθούν να αποχωρήσουν από την ομάδα είτε ως δανεικοί είτε με τη λύση των συμβολαίων τους.

Μια λίστα υπό αποχώρηση παικτών θα σχηματιστεί από την στιγμή που κάποιοι που ήρθαν με πολλές προσδοκίες δεν τις δικαίωσαν ποτέ και κάποιοι άλλοι περισσεύουν στο νέο τακτικό πλάνο του Ισπανού τεχνικού.

Το δύσκολο είναι ότι άπαντες έχουν συμβόλαιο και μάλιστα μερικοί εξ΄αυτών αρκετά υψηλό οπότε ο Μηνάς Λυσάνδρου θα κληθεί να φέρει εις πέρας αυτές τις υποθέσεις για να αποκτήσει σύντομα το ρόστερ του ΟΦΗ την δομή και τον αριθμό που θέλει ο Πέπε Μελ.