Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: O φάκελος των ανανεώσεων και τα 12 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι

Στη χθεσινή κουβέντα ανάμεσα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου η κουβέντα κάποια στιγμή όπου στράφηκε στα μεταγραφικά όπως ήταν φυσικό πήγε και στο κομμάτι των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2024. 

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι δεδομένο ότι έχει αρκετή δουλειά να κάνει από τώρα και τους επόμενους μήνες καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ολοκληρώνονται 12 συμβόλαια και τα περισσότερα εξ΄αυτών αφορούν ποδοσφαιριστές του λεγόμενου βασικού κορμού και ελάχιστα παικτών που δεν είναι στα βασικά πλάνα.

Στις 30/6 του 2024 λήγουν τα συμβόλαια των Δημήτρη Σωτηρίου, Κώστα Γιαννούλη, Πραξιτέλη Βούρου, Γκούντι Τοράρινσον, Έρικ Λάρσον, Μιγκέλ Μεγιάδο, Γιον Τοράλ, Χουάν Νέιρα, Σαντιάγκο Μοσκέρα, Λουίς Φελίπε και Νουά Ντίκο.

Και αν για τους δύο πρώτους είναι περίπου δεδομένο ότι διανύουν την τελευταία τους αγωνιστική σεζόν με τον ΟΦΗ και πιθανόν της καριέρας τους οι άλλοι δέκα παίκτες είναι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού η χρήσιμες αλλαγές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Στη συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου ειπώθηκε ότι όσους παίκτες ο ΟΦΗ θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ του συνήθως το  πετυχαίνει αλλά εδώ μιλάμε για 10 ξεχωριστές περιπτώσεις παικτών που αν οι περισσότεροι εξ΄αυτών δεν δεχθούν την πρόταση του ΟΦΗ η κρητική ομάδα ουσιαστικά θα κληθεί να χτίσει μια ομάδα από την αρχή το καλοκαίρι κυρίως σε ότι αφορά τα βασικά της γρανάζια.