Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΙεράπετρας: Oριστική απόφαση για την συμμετοχή της ομάδας στην Α΄ΕΠΣ Λασιθίου

Την απόφαση να αγωνιστεί μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λασιθίου ο Ο.Φ.Ιεράπετρας πήρε το δ,σ του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Ιεράπετρας μετά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση που διεξήχθη παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών στην αίθουσα που έγινε η διαδικασία. 
 
Η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται ως επί το πλείστο από παίκτες από την Κ16 του συλλόγου αλλά και κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Ι που έχουν δηλώσει παρών στη νέα προσπάθεια που γίνεται από το μηδέν μετά την αποχώρηση της ομάδας από την Super League 2.
 
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Ιεράπετρας αναφέρει: 
 
“Παρουσία πάρα πολλών φίλων του ΟΦΙ , στην κατάμεστη αίθουσα των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιεράπετρας , έλαβε χώρα η συνέλευση της Λασιθιώτικης ομάδας. 
 
Σε μιά χρονική συγκυρία όπου χειρότερη δύσκολα να υπάρξει για τον ΟΦΙ , η παρουσία τόσων πολλών Ομιλιτών αποτελεί την κύρια πηγή αισιοδοξίας ότι ο ΟΦΙ θα συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του έστω και αν χρειαστεί να διαβεί πάλι πέτρινα μονοπάτια. Γιατί ομάδες με κόσμο δεν σβήνουν από τον χάρτη.
Στην συνέλευση αποφασίσθηκε ο ΟΦΙ να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α Λασιθίου με τα παιδιά της Κ16 τα οποία πιθανώς να πλαισιωθούν από κάποιους παλαιούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ. Σεπτέμβριο μήνα δυστυχώς δεν υπάρχουν χρονικά όρια για άλλες λύσεις. Φυσικά θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΟΦΙ.
 
Το ΔΣ του ερασιτέχνη ΟΦΙ αναλαμβάνει κατ αρχήν την λειτουργία και της ομάδας και των ακαδημιών , με πρώτο μέλημα να υπάρξει στο επόμενο χρονικό διάστημα και διοικητική και οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση από τους ανθρώπους της Ιεράπετρας που είναι κοντά στον ΟΦΙ.
 
Ο ΟΦΙ ήταν πάντα ο κόσμος του και έτσι θα συνεχίσει.”