Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ούτε ο Δωριέας σταμάτησε τον Δία (2-1)

Νέα νίκη με 2-1 επί του Δωριέα πήρε ο Δίας για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Σταύρου Τρανταλίδη χτίζει σερί νικών, αφού μέχρι στιγμής έχει τρεις στα πρώτα τρία παιχνίδια και προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Κεγιαδάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Η απάντηση από τον Δωριέα ήρθε στο 38′ όταν από ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων ο Πεχυνάκης έφτασε από πλάγια θέση και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Μάλιστα η ομάδα του Καστελίου έχασε μεγάλη ευκαιρία ώστε να ανατρέψει το παιχνίδι πριν το ημίχρονο με τον σκόρερ του τον Πεχυνάκη, με το 1-1 να παραμένει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δίας, είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Φραγκιαδάκη, όμως για καλή του τύχη βρήκε το γκολ της νίκης στο 70ο λεπτό, με τον Αποστολάκη να γράφει το τελικό 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Δωριέας πίεσε με αποκορύφωμα τις δύο ευκαιρίες στις καθυστερήσεις με Ανδρουλάκη και Πεχυνάκη, όμως δεν μπόρεσε να κλέψει κάτι από την αναμέτρηση.

Δίας: Μπανασάκης, Κάββαλος (85′ Ανδρεαδάκης), Φραγκιαδάκης (65′ Λεμονιάς), Αλεξόπουλος, Γουργούλας, Κάββαλος Ν., Βιτσαράς, Αποστολάκης, Κεγιαδάκης, Κυπαράκης, Φιράνι

Δωριέας: Ζερβός, Νικολιδάκης, Χριστοδουλάκης, Βογιατζάκης, Ανδρουλάκης, Τζιμπιμπάκης (70′ Παπαδαντωνάκης), Δουνδουλάκης (75′ Δατσέρης), Ζωγραφάκης, Πεχυνάκης, Εργαζάκης, Νηστικάκης