Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο αεικίνητος… βράχος του Γιούχτα

Ο Ντάνι Αργκιλέσι δικαιώνει με κάθε τρόπο αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές, την επιθυμία των ανθρώπων του Γιούχτα να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Δίνοντας συνεχείς μάχες στον χώρο του κέντρου και παράσταση στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ο 27χρονος μέσος του Γιούχτα αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την ομάδα των Αρχανών στη νίκη με 0-1 στο Τυμπάκι απέναντι στον ΑΟΤ.

Αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά, τόσο στο χθεσινό παιχνίδι (4/12) όσο και σε εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Άρη Πετρούπολης, ο Αργκιλέσι δείχνει να έχει πάρει την φανέλα του βασικού, από τον Νίκο Σουργιά, 

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται ο Ιταλός χαφ του Γιούχτα, ήταν και αεικίνητος και βράχος, τρέχοντας ασταμάτητα από το πρώτο λεπτό μέχρι το έσχατο, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα του, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα του Σαμιωτάκη, είδαν όλοι την ανακούφιση στο πρόσωπο του.

Συγκεκριμένα με τη λήξη του αγώνα, ο Αργκιλέσι πανηγύρισε το τρίποντο, με υψωμένα τα χέρια και στη συνέχεια ξάπλωσε στο έδαφος, όντας εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.