Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Αετός θέλει επίτιμο μέλος του το 16χρονο που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού στα Ανώγεια

Σπουδαία κίνηση από τον Αετό.

Ανώγεια: Νεαροί ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή… φορούσε σκουλαρίκι και βερμούδα

Ολόκληρη η χώρα «πάγωσε» όταν αποκαλύφθηκε περιστατικό ξυλοδαρμού ενός 16χρονου στα Ανώγεια, επειδή φορούσε σκουλαρίκι και βερμούδα.

Το ιστορικό σωματείο καταδικάζει με ανακοίνωση του το γεγονός και καλεί τον άτυχο έφηβο να ενταχθεί στην οικογένεια του Αετού ως επίσημο μέλος του, σε μια κίνηση που δείχνει πως τέτοιου είδους «αρρωστημένες» συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην περιοχή. Το σχετικό μήνυμα:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε  το  αποτρόπαιο περιστατικό που έλαβε χώρα στο χωριό μας με πρωταγωνιστές νέα παιδιά. Νέους που αποτελούν το «μέλλον» του τόπου μας. Νέους που «υποτίθεται» ότι προασπίζουν τα ήθη και τα ιδανικά μας . Νέοι που προφανώς έχουν χάσει όλα τα παραπάνω και πράττουν ανάλογα.

Αυτές οι πράξεις είναι  κατακριτέες και καταδικαστέες…. Πρέπει όλοι μας να μην το αφήσουμε να περάσει αψήφιστα και να μας προβληματίσει , να μας αφυπνίσει. Είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους πράξεις και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Καλούμε τον συγχωριανό μας  που υπέστη αυτή την άνανδρη συμπεριφορά να ενταχθεί στην οικογένεια του Αετού ως επίσημο μέλος του».