Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Αλμυρός τον περίμενε… και ο Αγαπάκης τον δικαιώνει!

Ο Γιώργος Αγαπάκης έμεινε στον Αλμυρό και διαπρέπει. Το πολύμηνο σίριαλ αναφορικά με την ανανέωση του Γιώργου Αγαπάκη στην οποία πήρε το βάπτισμα του πυρός και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά έλαβε τέλος, με τον νεαρό πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή να παραμένει κάτοικος Γαζίου.

Ο Αλμυρός δεν σταμάτησε να τον περιμένει του έδειξε ότι είναι μαζί του σε όποια απόφαση κι αν πάρει μετά την έκφραση της επιθυμίας να κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατόν, με τον Αγαπάκη να γυρνάει αποφασισμένος στις προπονήσεις και να κερδίζει θέση βασικού στην ενδεκάδα του Μανώλη Σουτζή.

“Καταπίνοντας” πολλά χιλιόμετρα από τη δεξιά πλευρά της άμυνας όπου χρησιμοποιείται από τον ικανό τεχνικό, ο Αγαπάκης πραγματοποιεί τη μια καλή εμφάνιση μετά την άλλη “κουμπώνοντας” άριστα με το υπόλοιπο σύνολο και βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Γαζίου να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα όντας αήττητη, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.