Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο απολογισμός του προέδρου του Ποσειδώνα

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Αντώνη Βλαχάκη για τον απολογισμό του στο σωματείο του Ποσειδώνα

Τον απολογισμό του στην προεδρία του σωματείου του Ποσειδώνα έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Βλαχάκης, τονίζοντας ότι καλεί όποιον μπορεί να τα πάει καλύτερα να γίνει μέλος του συλλόγου, ενώ αναφέρει και τα επιτεύγματα εκείνου και των συνεργατών του αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Ήρθε και η ώρα του απολογισμού !!!

Στην διαδρομή της επανεκκίνησης του ιστορικού σωματείου μαζί με τους άξιους συνεργάτες που βρέθηκαν δίπλα μου καταφέραμε πράγματα που θα μείνουν για πάντα στο σωματείο.

Βασικό μας έργο το βοηθητικό γήπεδο που κοσμεί την περιοχή των Πατελών.

Με τις μικρές δυνάμεις μας επαναφέραμε την ποδοσφαιρική ταυτότητα του Σωματείου!

Η διάρκεια όμως σε μια υπέρβαση…. πάντα θα φθείρει τους ανθρώπους που την συνέχισαν για να την κρατήσουν ζωντανή.

Αυτή λοιπόν η υπέρβαση κάπου εδώ σταματάει γιατί απλά μέχρι εδώ ήταν οι δυνάμεις του οργανισμού μας.

Δεν κρίνω κανένα που δεν πλησίασε σε αυτή την ιδιαίτερη δύσκολη εποχή επιβίωσης των επαγγελματιών και των ανθρωπίνων αξιών και ας μην ξεχάσουμε και την περίοδο της πανδημίας που όλα ήταν προς εξαφάνιση κι όμως αντέξαμε!!!

Ίσως το μεγαλύτερο λάθος που μου αναλογεί ήταν η προσπάθεια μου να κρατήσω για 3η χρονιά ένα πολύ βαρύ φορτίο στην πλάτη μου αλλά πιστέψτε με οι επιλογές ήταν μονόδρομος.

Θα μπορούσα να αποχωρήσω επιτυχημένος 1000% μετά το επίτευγμα της δημιουργίας του αθλητικού κέντρου που με ανάγκασε να στερήσω πολλά πράγματα υλικά και ψυχικά από την οικογένεια μου.

Πίστεψα ότι θα έβρισκα μιμητές όμως δεν υπήρχε συνέχεια δυστυχώς και σήμερα πριν την εκπνοή του χρόνου κάνω την ύστατη προσπάθεια να έρθει οποίος πιστεύει ότι αξίζει αυτή η ομάδα που είναι η διαφήμιση του προαστίου μας να συνεχίσει το ταξίδι.

Σήμερα δεν θα ξεκινήσει με τα απροσπέλαστα εμπόδια που συναντήσαμε και κατάφερα με τους άξιους συνεργάτες μου να αφήνουμε παρακαταθήκες για το μέλλον του Συλλόγου περιουσιακά στοιχεία αξίας 500.000 ευρώ.

Δεν θα σπαταλήσει χρόνο και χρήματα να οργανώσει ένα σωματείο που βρίσκεται επικαιροποιημένο στο αθλητικό μητρώο της χώρας μας, δεν θα σπαταλήσει χρόνο και χρήμα να επενδύσει για να έχει κάθε χρόνο έτοιμα έσοδα στο σωματείο από το 2024 άνω των 25.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται επιχορηγήσεις και ανάπτυξη ακαδημίας.

Αγωνιστικά για τους φίλους μας θα γράψω μόνο μια λέξη… μην πετροβολάνε από μακριά… από κοντά είναι πιο εμφανής ο στόχος… και δηλώνω ότι με τα λάθη μας και την εμπιστοσύνη μας …μάθαμε πολλά και το μεγαλύτερο που αναγνωρίζω ότι βιαστήκαμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που είχαν μεγαλύτερη δύναμη… κρυφά και φανερά!!

Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλους και η πόρτα του Ποσειδώνα θα είναι ανοικτή για όλους που θέλουν και μπορούν καλύτερα!

Τώρα προλαβαίνουμε Μαζί να κάνουμε πολλά και χωρίς εμένα ..ίσως περισσότερα!”