Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Βούλγαρος Ιβάν Σλάβοφ νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ

Tον άνθρωπο που θα αναλάβει επικεφαλής στο τμημα σκάουτινγκ της ομάδας στη θέση του Δημήτρη Μάρκου βρήκε ο ΟΦΗ στο πρόσωπο του 36χρονου Βούλγαρου Ιβαν Σλάβοφ που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως επικεφαλής στο αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΟΕΛ και ήταν και υπεύθυνος για το μεταγραφικό κομμάτι της Κυπριακής ομάδας. 

Ο Σλάβοφ αν και μικρός σε ηλικία έχει ξεκινήσει από ηλικία 28 ετών να δουλεύει ως σκάουτερ σε ομάδες της Βουλγαρίας από το 2014  Έχει εργαστεί και σαν αναλυτής αγώνων το 2019 στην Εθνική Βουλγαρίας στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ενώ πέρσι κατείχε τη θέση του επικεφαλής ανάλυσης της Μπότεφ Πλόντιβ.

O νέος αρχισκάουτερ του ΟΦΗ που σύμφωνα με δημοσιεύματα αποχώρησε από το ΑΠΟΕΛ για διαφωνίες στο μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και για οικονομικούς λόγους μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες Αγγλικά, Ρώσικα, Ισπανικά και Ελληνικά παρακαλώ.

Ο Σλάβοφ αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα και θα σηκώσει άμεσα μανίκια προκειμένου μαζί με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να σχεδιάσουν την γενναία μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή περίοδο.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν πάντως από τον ΟΦΗ είναι ότι ο Βούλγαρος δεν αποτελεί επιλογή του Νταμπράουσκας αλλά της ΠΑΕ ΟΦΗ με την οποία βρισκόταν σε επαφές το τελευταίο διάστημα από τότε που έλυσε την συνεργασία του με το ΑΠΟΕΛ.

Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν έγινε τυχαία η επιλογή του Σλάβοφ καθώς έχουν συνυπάρξει με τον προπονητή του ΟΦΗ στο Βουλγαρικο πρωτάθλημα  όταν ο Νταμπράουσκας ήταν προπονητής στην πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς και κοινώς παρανομαστής και των δύο είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά των Βαλκανίων που όλα δείχνουν ότι θα απασχολήσει μεταγραφικά τον ΟΦΗ τον Ιανουάριο όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το Primesport.gr.