Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γ. Δολαψάκης, οι στόχοι και το… DNA του ΑΟΑΝ – Όσα δήλωσε στο Primesport.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωσή του για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα του ΑΟΑΝ, παραχώρησε στο Primesport.gr ο Γιάννης Δολαψάκης.

Ο ικανός δεξιός οπισθοφύλακας συμφώνησε να αγωνιστεί για τέταρτο συναπτό έτος με την φανέλα της ομάδας του Αγίου Νικολάου, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί από τους συμπαίκτες του, ανανέωσαν επίσης με τον σύλλογο.

Ο Γιάννης Δολαψάκης μίλησε για τη νέα χρονιά, παραθέτοντας τόσο τους στόχους της ομάδας του όσο και τους δικούς του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Δολαψάκης στο Primesport.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για τέταρτη χρονιά στην ομάδα του ΑΟΑΝ! Μου προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση που κι εγώ κι αρκετοί συμπαίκτες μου θα συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε και να αγωνιζόμαστε για αυτήν την ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Έχουμε δεθεί με τον σύλλογο κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον όποιον δίνουμε το 100% στο γήπεδο.

Στόχος δικός μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και μέσα από την δουλειά να καταφέρω να είμαι βασικό κομμάτι της ομάδας και να έχω μια θετική παρουσία και εξέλιξη. Οι στόχοι της ομάδας είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το DNA της, θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους που μας στηρίζουν, και να παλεύουμε κάθε Κυριακή για την νίκη!»