Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο «δαιμονισμένος» Άγγελος Καστελλιανάκης είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Πόρου

Ο Άγγελος του Πόρου όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, έχει καταφέρει πολλά με την μπλε φανέλα, διανύοντας φέτος την 4η σεζόν με την ομάδα του Ηρακλείου. 

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης είναι γεννημένος για να πετυχαίνει γκολ και έχει ξεπεράσει τα 50 τέρματα ως παίκτης του Πόρου, όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. 

Ο «Καστέλλος» βρίσκεται στο 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα. Στην πρώτη του σεζόν με τον Πόρο το 2018-19 βοήθησε με τα γκολ του να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ, με τον ίδιο να σημειώνει 25 τέρματα. Στην συνέχεια αποχώρησε για την Δαμάστα και επέστρεψε το 2020-21 προκειμένου να βοηθήσει τον Πόρο στην Γ’ Εθνική. Σε αυτή τη σεζόν πέτυχε 5 τέρματα, ενώ πέρυσι συνέβαλε στο να τερματίσει ο Πόρος στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον ίδιο να έχει πετύχει 15 γκολ. Φέτος έχει ξεκινήσει εξίσου δυναμικά όντας πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου με 7 γκολ στις πρώτες 7 αγωνιστικές. 

Συνολικά με τον Πόρο σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει σημειώσει 52 γκολ, ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ στο Κύπελλο ΕΠΣΗ (την σεζόν 2018-19) έχοντας συνολικά 55 γκολ με τα «μπλε».

Πίσω του βρίσκεται ο Θανάσης Μάρκου, ο οποίος την σεζόν 2017-18 στην Α2 ΕΠΣΗ είχε πετύχει 42 τέρματα, ενώ στην Α1 ΕΠΣΗ σημείωσε 4 γκολ την περίοδο 2018-19.