Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο δεύτερος Λαμπρόπουλος του ΟΦΗ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναμένεται την Δευτέρα στο Ηράκλειο προκειμένου να υπογράψει την συνεργασία του με τον ΟΦΗ και να αποτελέσει την 5η χρονικά προσθήκη για την κρητική ομάδα εν όψει της νέας σεζόν. 

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης με το επίθετο Λαμπρόπουλος θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ καθώς πριν 11 χρόνια είχε έρθει στην ομάδα του Ηρακλείου από την Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2012 ο μεσοεπιθετικός Ανδρέας Λαμπρόπουλος που αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για 3 σεζόν με την κρητική ομάδα μετρώντας 69 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ.

Ο 35χρονος σήμερα Ανδρέας Λαμπρόπουλος λόγω κυρίως των τραυματισμών που είχε σταμάτησε νωρίς το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2018 σε ηλικία μόλις 30 ετών αλλά σίγουρα είναι ένας παίκτης που άφησε αγωνιστικά πολύ καλά δείγματα γραφής στην κρητική ομάδα.

Το αν οι δύο Λαμπρόπουλοι έχουν κάποια συγγένεια δεν τον γνωρίζουμε μιας και κατάγονται και οι δύο από την Πελοπόννησο, αυτό που ευχόμαστε είναι ο Βασίλης να έχει την ίδια αγωνιστική επιτυχία με τον συνονόματό του στον ΟΦΗ.