Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο επιθετικός… μπακ του ΠΑΟΚρουσώνα και η αυτοθυσία του στο ματς με Ανθεστίων!

Ο Μάνος Κουτσογιαννάκης έχει καθιερωθεί φέτος σε ένα τελείως διαφορετικό ρόλο από ότι τον έχουμε συνηθίσει, όπου δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά και έτσι έχει κερδίσει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚρουσώνα!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από τον ΠΑΟΚ, όπου είχε έρθει για να βοηθήσει στο σκοράρισμα μετά και την αποχώρηση του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας Γιάννη Κενδριστάκη. Ο Κουτσογιαννάκης ο οποίος έχει Κρουσανιώτικη καταγωγή όλα τα χρόνια τον είχαμε γνωρίσει ως επιθετικό (έπαιζε ως εξτρέμ) ωστόσο φέτος ο Βασίλης Κρασανάκης του έχει δώσει την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στην ομάδα. 

Ο «Κουτς» έως τώρα φαίνεται να έχει ανταπεξέλθει εξαιρετικά σε αυτή την θέση και μάχεται σε κάθε ματς για να ανταποκριθεί όσο το δυνατό καλύτερα μπορεί. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή στο ματς κόντρα στον Ανθεστίωνα, πέρα από το γεγονός ότι έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα, έβγαλε αρκετό πάθος και δυναμισμό ενώ σε μία φάση όπου συγκρούστηκε κεφάλι-κεφάλι με αντίπαλο έδειξε θέληση για να συνεχίσει στο ματς. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βέβαια λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε έντονη ζάλη και ο προπονητής του αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει. Όπως και να έχει έδειξε μεγάλο ζήλο και αυταπάρνηση για να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» έως το τέλος για να κρατήσουν τη νίκη! Με την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο δέχθηκε αρκετά μπράβο από τον πάγκο, καθώς όλοι αναγνώρισαν την τεράστια προσπάθεια του και την καλή του εμφάνιση!