Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ηρόδοτος είναι ξανά εδώ ενωμένος δυνατός

Μεγάλη ομάδα είναι αυτή που ξεπερνάει τις δυσκολίες και σηκώνει κεφάλι εκεί που  άλλοι θα τα είχαν παρατήσει.

Ο Ηρόδοτος έδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σωματεία του νησιού μας. 

Τι και αν είχε τεράστια διοικητικά προβλήματα που έθεταν και κάποιες στιγμές εν αμφιβόλω  ακόμα και την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και την εν γένει παρουσία του στα Εθνικά πρωταθλήματα. 

Τι και αν έγιναν τεράστιες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό,τι και αν άλλαξαν προπονητές,  τι και αν είχαν πάνω από το κεφάλι τους την δαμόκλειο σπάθη των χρεών και των -15 βαθμών το αποτέλεσμα είναι οτι τα κατάφεραν.

Κατάφεραν κάτι που για πολλούς θεωρείται σαν ένα μικρό θαύμα.

Η θετική αύρα της Κατερίνας Τσαντηράκης που πραγματικά έδωσε το φιλί της ζωής στο σύλλογο της νέας Αλικαρνασσού, οι ποδοσφαιρικές γνώσεις του και η τεχνογνωσία του  Παναγιώτη Τσιριμπή αλλά και η παθολογική αγάπη του Λάκη Καργιωτάκκη αλλά και τον υπόλοιπών μελών της διοίκησης  εφέραν ξανά τον Ηρόδοτο στο επίπεδο που πρέπει να είναι. 

Πλέον με μοναδικούς αντίπαλους τις ομάδες της Super League 2 ο Ηρόδοτος στρέφεται καθαρά και μόνο στην οργάνωση και ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με τις επικείμενες προσθαφαιρέσεις και με την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς , ένα είναι το σύνθημα  για όσους αγαπούν τον Ηρόδοτο και αυτό δεν είναι άλλο από ” Θα τα καταφέρουμε και φέτος γιατί απλά είμαστε ο Ηρόδοτος”