Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κατσουράνης ήθελε 20 λεπτά καθυστερήσεις από τον Γκορτσίλα !

Για την διαιτησία του Στάθη Γκορτσίλα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, στην διαδικτυακή εκπομπή του Betarades.gr.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σημείωσε ότι ο Λαρισαίος ρέφερι θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον 20 λεπτά καθυστερήσεις, χαρακτηρίζοντάς τον ανεκδιήγητο και πως δεν πρέπει να σφυρίζει σε γήπεδα.
 
«Είναι ένας ανεκδιήγητος διαιτητής, που δεν μπορεί να σφυρίζει σε γήπεδα. Έπρεπε να δείξει τουλάχιστον 20 λεπτά καθυστερήσεις. Το να εκπαιδεύσεις έναν διαιτητή ότι σε τέτοιους είδους ματς πρέπει να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις δεν είναι δύσκολο. Καθαρό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε 10-15 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κατσουράνης για τον Γκορτσίλα.
 
Bέβαια ο Κατσουράνης ξέχασε να αναφερθεί από την άλλη στις ομορφιές Γκορτσίλα στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Παναθηναϊκού σε αυτούς του ΟΦΗ με αποκορύφωμα την αγκωνιά του Μπρινιόλι στον Ντίκο μετά την αποβολή του Γιοχού που δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ , όπως και στις δικές του καθυστερήσεις που έκανε άνευ λόγου και αιτίας όταν έπαιζε ο ίδιος