Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κεραυνός, η Α1 ΕΠΣΗ και η επένδυση του ΠΟΑ

Χωρίς να έχουν κάνει έκπτωση ούτε στο ελάχιστο από την φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο, στον Κεραυνό θεωρούν την Α1 ΕΠΣΗ ως το καλύτερο εφόδιο ώστε οι νεαροί παίκτες της ομάδας, να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζεται και να μπορέσουν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.
 
 
Με μέσο όρο που δεν υπερβαίνει τα 17 έτη ο Κεραυνός, έχει αναμφίβολα το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας και πρέπει να ανατρέξουμε πολλά χρόνια πίσω, ώστε να βρούμε κάτι αντίστοιχο σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΗ, αν και εφόσον έχει υπάρξει.
 
 
Στο ρόστερ υπάρχουν δύο παίκτες άνω των 20 ετών, την ώρα που σε άλλες ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, αγωνίζονται 7-8 παίκτες στην ενδεκάδα, κατά μ.ο άνω των 22 όπου θεωρείται το όριο των “μικρών” βάσει της προκήρυξης της ΕΠΣΗ.
 
 
Το τόλμημα είναι μεγάλο από πλευράς διοίκησης, αφού βάζουν σε πρώτο πλάνο την αξιοποίηση των νεαρών παικτών, ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να κάνουν το βήμα παραπάνω, με την προώθηση στον ΠΟΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διαλογή που έχει γίνει, είναι εμπεριστατωμένη μιας κι όλοι οι ποδοσφαιριστές, παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
 
 
Μπορεί τις τρεις πρώτες αγωνιστικές τα αποτελέσματα να μην είναι τα ιδανικά, ωστόσο η ταυτότητα του συλλόγου παραμένει ίδια, ελπίζοντας ότι χρόνο με το χρόνο και με την εμπειρία που θα αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές, θα γευτούν και την χαρά της νίκης.