Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κουράκης πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε σε νέα νίκη!

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα πέτυχε μία ακόμη νίκη μέσα στη σεζόν επικρατώντας της ΑΕ Μοιρών με 2-0 στην 9η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του, ο Άκης Κουράκης που επανήλθε στα γκολ και πετυχαίνοντας δύο ακόμα στη διάρκεια της σεζόν, πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε σε νέα νίκη με 2-0 κόντρα στις Μοίρες, που παρότι δεν πήραν κάτι από την σημερινή συνάντηση, στάθηκαν τουλάχιστον αντάξιες στις προσδοκίες και έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι Μοίρες απείλησαν όταν μετά από άστοχο διώξιμο του Κανδηλάκη η μπάλα έφτασε στα πόδια του Καρταλιανάκη, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνων από τα δοκάρια.

Απάντηση από τον ΠΑΟΚ με τον Κουράκη να σουτάρει και να μην βρίσκει στόχο στο 5′. Στο 12′ ο Πηρουνάκης δοκίμασε το πόδι του όμως ο Βλαχάκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπαλα.

Στο 16′ οι Μοίρες έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα με τον Καρταλιανάκη να μην μπορεί να νικήσει από θέση τετ-α-τετ τον Βλαχάκη ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. Στο 20′ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απωλέσει μεγάλη ευκαιρία για το δικό του προβάδισμα με τον Μεμοτσέλα να νικιέται από τον Δανδάλη σε τετ-α-τετ.

Και στη συνέχεια οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν έλειψαν με τον Κουράκη να απειλεί εκ νέου τον Δανδάλη, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα και τον Κουτσάκη να σουτάρει από πλευράς Μοιρών και τη μπάλα να χτυπά στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΟΚ.

Στο 42′ η ομάδα του Κρουσώνα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κουράκη, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει και την εσχάτη των ποινών, όμως το σουτ του βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί της ομάδας των Μοιρών απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ο γρήγορος ρυθμός και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες των Βλαχάκη και Δανδάλη, με τις Μοίρες να απειλούν πρώτες με το σουτ του Τσακάνι στο 55′ να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι, ενώ το σουτ από τον Γκίνη μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο συνήθης ύποπτος Άκης Κουράκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με υποδειγματικό πλασέ μετά από πάσα του Ανωγειανάκη για το 1-0.

Με το μομέντουμ υπέρ του ο ΠΑΟΚ πέτυχε γρήγορα-γρήγορα και το 2-0 , με σκόρερ και πάλι τον Άκη Κουράκη στο 70′.

Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη έκανε την κατάλληλη διαχείριση και στέλνοντας το ματς για.. ύπνο πανηγύρισε μία ακόμα μεγάλη νίκη μέσα στη σεζόν, συνεχίζοντας την παρουσία της στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Μοίρες: Δανδάλης, Χαλκιαδάκης, Πολυμερίδης (75′ Σκαπέρδας), Ιερωνυμάκης, Τραορέ, Μεντουδάκης, Τσακάνι, Πηρουνάκης, Πολυχρονάκης (70′ Φανουράκης), Κουτσάκης (55′ Γκίνη), Καρταλιανάκης

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Κανδηλάκης, Σηφάκης, Βαρδής (75′ Μαυροειδής), Στεφανάκης, Κουτσογιαννάκης, Μεμοτσέλα, Κουράκης (75′ Γαρεφαλάκης), Παπαδιός, Τριάντης, Γυαλιτάκης (38′ λ.τρ Ανωγειανάκης)