Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κώστας Παντζαρίδης ο εκλεκτός για τον πάγκο των Ασιτών!

Το Δ.Σ των Ασιτών ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας με τον Κώστα Παντζαρίδη.

Τον διάδοχο του Ζαχάρη Αναστασάκη στο πάγκο, ανακοίνωσε η Α.Ε Ασιτών με τον Κώστα Παντζαρίδη να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Δελτίο τύπου
Το Δ.Σ της Α.Ε Ασιτών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Παντζαριδη ο οποίος διαδέχεται τον Ζαχαρία Αναστασάκη.
Σε μια δυσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα μας ο προπονητής κύριος Κώστας Παντζαριδης αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας, αποδεχόμενος την πρόσκληση-πρόκληση, πράγμα που από μόνο του δείχνει την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητα που τον διακρίνουν. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Coach σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις.
Η πρώτη γνωριμία του νέου προπονητή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα γίνει την επόμενη μέρα του αγώνα κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο, θα ακολουθήσει προπόνηση και το Σάββατο θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί απέναντι στην ομάδα του Ποσειδώνα.
Το ΔΣ της ΑΕ Ασιτών.