Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μάκης Λυκούδης για το νέο ξεκίνημα του Μαραθώνα σε συνεργασία με το Candia

Ο νέος προπονητής του Μαραθώνα, Μάκης Λυκούδης μίλησε στο Primesport.gr αναφερόμενος στο καινούριο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα των Καλεσών, με εκείνον στο τιμόνι.

Για το νέο ξεκίνημα του Μαραθώνα σε συνεργασία με το Candia μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Λυκούδης ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα των Καλεσών, στο μεταβατικό αυτό στάδιο.

Ο ίδιος δηλώνει πως ο σχεδιασμός για τη νέα ομάδα του Μαραθώνα, συνεχίζεται με αρκετό ενθουσιασμό, ενώ τόνισε πως οι “μπλαουγκράνα” που θα κάνουν πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου,  θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 6 μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι, μαζί με τους Σινάνι και Βαμβουκάκη που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Λυκούδης:

Για το νέο ξεκίνημα του Μαραθώνα: «Αρχικά συνεχίζουμε με τον σχεδιασμό της ομάδας με αρκετό ενθουσιασμό από όλους τους εμπλεκόμενους. Εχουμε ήδη συμφωνία με αρκετά παιδιά για την νέα χρονιά και από σήμερα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις και για ανανεώσεις αλλά και για νέους παίχτες που θα έρθουν στην ομάδα, η οποία θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 21/8.»

 
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Μαραθώνα και τη δημιουργία του νέου ρόστερ: «Μέχρι τώρα έχουμε κλείσει δύο μεταγραφές αλλά θέλουμε τουλάχιστον 3-4 ακόμα. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί φέτος, ο Ερμάλ Σινάνι που έχουμε ξανά συνεργαστεί και εκτός από καλός παίχτης είναι ένα πολύ καλό παιδί και θα βοηθήσει πολύ στο νέο αυτό ξεκίνημα. Καθώς και ο Φανούρης – Γιώργος Βαμβουκάκης ένα νέο παιδί από τις ακαδημίες του Κάντια που έχει πολύ μέλλον και είναι και αυτός εξαίρετος χαρακτήρας πράγμα που φέτος το κοιτάμε πολύ»