Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μαυράκης έδωσε παλικαρίσιο βαθμό στον Ποσειδώνα (1-1)

Ποσειδώνας και Ρούβας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Ατσαλένιο στο ντέρμπι νεοφώτιστων για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Από ένα μέρος οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, με τον Ρούβα να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει μεγάλες φάσεις για να προηγηθεί στο σκορ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Περογαμβράκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ποσειδώνας ισορρόπησε ωστόσο είδε την ομάδα της Γέργερης να ανοίγει το σκορ με τον Τσατσάκη, όμως ο Ποσειδώνας αν και με παίκτη λόγω αποβολής του Καουκάκη, δεν τα παράτησε και με την συμπλήρωση των 90′ έφερε το ματς σε ισορροπία για το τελικό 1-1.

Στο 4ο λεπτό ο Ρούβας κέρδισε πέναλτι με τον Χριστοφοράκη, όμως ο Περογαμβράκης που ανέλαβε να εκτελέσει νικήθηκε από τον Κασαπάκη, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στη φάση αυτή.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Νίκου Τσερεβελάκη έχασε δύο επίσης μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Χριστοφοράκης δεν ευστόχησε σε τετ-α-τετ προ κενής εστίας, ενώ μετά από κόψιμο του Κοσμαδάκη, ο Περογαμβράκης δεν μπόρεσε να φτάσει στη μπάλα με προβολή.

Στο 35′ ο Ντέτσικας δοκίμασε το πόδι από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε άουτ, με τον Ρούβα αν και είχε επιθετικό μονόλογο να μην μπορεί να φτάσει σε ένα γκολ πριν την λήξη του ημιχρίνου.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Μαραθιανού στο ματς, ο Ποσειδώνας ισορρόπησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Καουκάκη, Μποζατζίδη και Μαραθιανό ώστε να είναι εκείνος που θα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ. 

Στο 60′ ο Πλατοκούκης πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοζυράκη, με τον πάγκο του Ποσειδώνα να θεωρεί ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή πριν προλάβουν οι αμυντικοί του Ρούβα να διώξουν.

Στην επόμενη αμέσως φάση ο Ρούβας πήρε το προβάδισμα με τον Τσατσάκη να νικά τον Κασσαπάκη για το 0-1, του Ρούβα.

Στο 83′ τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα για τον Ποσειδώνα, αφού ο Καουκάκης έπεσε μέσα στην περιοχή, με τον Ζιούτο ωστόσο να μην βλέπει παράβαση, παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ποσειδώνα και αντ’αυτού απέβαλε τον μέσο των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Με την πλάτη στο τοίχο, ωστόσο η ομάδα των Πατελών βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει αφού στα χασομέρια του αγώνα ο Μαυράκης σε ένα γέμισμα προς την περιοχή του Ρούβα έγραψε το τελικό 1-1 στο Ατσαλένιο.

Ποσειδώνας (Νικόλας Σουτζής): Κασαπάκης, Ντελάκης, Νικηφόρος (30′ λ.τ Μποζατζίδης, λ.τ 80′ Κωνσταντάκης), Παππάς (70′ Συμιανάκης), Πλατοκούκης, Καπιζιώνης, Ασλαμαντζίδης (46′ Μαραθιανός), Καουκάκης, Κοζυράκης, Δρίτσας (70′ Δρίτσας)
 
Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Παπαδάκης, Καλεμάκης, Ξημεράκης, Πρίφτη, Περογαμβράκης (72′ λ.τ Φάκκας), Χριστοφοράκης, Ντέτσικας, Ζερβός (60′ Φουκάκης), Απλαδάς, Κοσμαδάκης (65′ Ά. Ξημεράκης, 72′ λ.τ  Σεΐχ), Τσατσάκης