Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μιχελουδάκης οδηγεί την Τύλισο στην κορυφή!

Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Τύλισος στην φετινή σεζόν, με την ομάδα του Μαλεβιζίου να φιγουράρει στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο Μιχάλης Ζουραράκης έχει καταφέρει να φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα στις πρώτες επτά αγωνιστικές, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Αν μη τι άλλο, υπάρχει πρωταγωνιστής σε αυτή την εξαιρετική πορεία των «πράσινων» και δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Μιχελουδάκη. Ο 24χρόνος επιθετικός είναι… on fire την φετινή σεζόν, πυροβολώντας ανελλιπώς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας σημειώσει 17 τέρματα σε επτά αγώνες, δείχνοντας ότι θα σπάσει όλα τα κοντέρ…

Αξιοσημείωτο επίσης, ότι ο ικανός επιθετικός έχει σκοράρει 5(!) χατ-τρικ, ενώ μόνος του έχει περισσότερα γκολ από την αμέσως επόμενη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, εκείνη της Αγίας Βαρβάρας, η οποία έχει σκοράρει 15 τέρματα έναντι των 17 του ικανού επιθετικού!

Το νέο έτος αναμένεται πολύ ενδιαφέρον για την Τύλισο, καθώς αν συνεχίσει την ίδια πορεία, η άνοδος στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου θα είναι στα χέρια της!