Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μπρέθγουεϊτ θέλει να αγοράσει την Εσπανιόλ λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του

Ο Μάρτιν Μπέθγουειτ βοήθησε την Εσπανιόλ να ανέβει στη πρώτη κατηγορία της La Liga, ωστόσο παρά την θέληση της ισπανικής ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο του Δανού, ο ίδιος πήρε μεταγραφή στη Γκρέμιο.

Ο Μπέθγουειτ θέλησε στη συνέχεια να αποχαιρετίσει την ομάδα μετά από δύο έτη συμπόρευσης, ωστόσο οι δηλώσεις του περιείχαν είδηση, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ενδιαφέρεται να επιστρέψει σύντομα στον σύλλογο, αλλά αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη.

“Αυτό δεν είναι αποχαιρετισμός για μένα. Μαζί πήγαμε για την άνοδο, το πετύχαμε και τώρα πάμε για τον σύλλογο”, δήλωσε ο Δανός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, αυτή την πρόθεση του επιθετικού επιβεβαίωσε και η Marca, η οποία υποστηρίζει πως πράγματι ο 33χρονος σκοπεύει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του συλλόγου προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μπρέθγουεϊτ έχει επιχειρήσεις ακινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει φιγουράρει ακόμη και στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο.