Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Νίκος Καραμπετάκης στο Primesport.gr για τα παιχνίδια Κυπέλλου με ΑΟΑΝ και τον αγαπημένο του ΟΦΗ!

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκος Καραμπετάκης παραχώρησε μία μίνι-συνέντευξη στο Primesport.gr ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα, των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΑΟΑΝ, αναφερόμενος στις πορείες των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, καθώς και στον αγαπημένο του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται μέσα στην καρδιά του, όπως ο ίδιος αναφέρει.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός αποτελεί τον προπονητή του Απόλλωνα Παραλιμνίου, από τον Ιούνιο του 2020, όμως στο παρελθόν βρέθηκε στο Ηράκλειο και μάλιστα για δύο χρόνια, διατελώντας βοηθός στον πάγκο του ΟΦΗ, στο πλευρό του Νίκου Παπαδόπουλου με τον οποίο πήρε την άνοδο στην Super League την σεζόν 2017/18, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Football League, ενώ έζησε ιδίοις όμμασι το θρίλερ του μπαράζ με τον Πλατανιά, όντας στο προπονητικό team των Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις. Με την κρητική ομάδα είχε και τρία παιχνίδια ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του ΟΦΗ, στο διάστημα που μεσολάβησε μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου, έως την πρόσληψη των Βέρα και Ίσις.

Έκτοτε έχει καθίσει στους πάγκους των Ιάλυσου Ρόδου και ΠΟ Τριγλίας, ενώ από το καλοκαίρι του 2020 τον βρίσκουμε στον πάγκο του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με την ομάδα των Σερρών να έχει γίνει το ποδοσφαιρικό λιμάνι του.

Απόλλων Παραλιμνίου Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - Απόλλων Παραλιμνίου

Το Primesport.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος αναφέρθηκε ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ, τονίζοντας πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει ένα καλό προπονητή, τον Μανόλη Σκύβαλο, με τον οποίο γνωρίζονται προσωπικά. Ο Νίκος Καραμπετάκης δήλωσε πως το παιχνίδι της Τετάρτης, το περιμένει όλο το Παραλίμνιο με μεγάλη ανυπομονησία και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των γύρω περιοχών να δώσουν το παρών, ώστε να δουν από κοντά έναν αγώνα στις “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρ’όλα αυτά ο έμπειρος προπονητής, υπογράμμισε πως το Κύπελλο Ελλάδος,  δεν αποτελεί αυτοσκοπό, καθώς η πορεία στο πρωτάθλημα αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας του Παραλιμνίου, όμως από τη στιγμή που έφθασαν έως εδώ είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν την πρόκριση στους “8”. 

Ερωτώμενος για τον ΟΦΗ, ο Νίκος Καραμπετάκης τόνισε πως πέρασε δύο πολύ ωραία χρόνια στην κρητική ομάδα, από τα οποία έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, επεσήμανε πως η συνέχεια της από τότε που αποχώρησε ήταν καλή, όμως έγιναν πολλά λάθη τα οποία έφεραν τον σύλλογο σε ένα τέλμα, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση πως είναι θέμα χρόνου, ο Όμιλος να γυρίσει και πάλι στις επιτυχίες και να διεκδικήσει ξανά την έξοδο του στην Ευρώπη αλλά και εγχώριους τίτλους.

Για την πορεία του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Κύπελλο Ελλάδος και το τεράστιο επίτευγμα με την πρόκριση στους “16”: «Πραγματικά για εμάς, είναι ένα πολύ σπουδαίο γεγονός, το ότι βρισκόμαστε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει πετύχει η ομάδα στον θεσμό του Κυπέλλου. Περιμένουμε η αλήθεια είναι με μεγάλη ανυπομονησία, το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ. Είναι γεγονός ότι μέσα από την πορεία μας, αυτό που επιθυμούσαμε ήταν ένα ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος θα έδινε την ευκαιρία στους παίκτες μας, στα παιδιά να μπουν σε αποδυτήρια ομάδας Super League και να ζήσουν καταστάσεις που βλέπουν στην τηλεόραση, όμως από την στιγμή που κληρωθήκαμε με τον ΑΟΑΝ, είμαστε υποχρεωμένοί να κυνηγήσουμε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος.»

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

Για τον αντίπαλο του στους “16”, ΑΟΑΝ:  «Η ομάδα του Αγίου Νικολάου, έχει διαγράψει και εκείνη με τη σειρά μας, μία σπουδαία πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίο γνωρίζω και προσωπικά. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα απέκλεισε δύο ομάδες της Super League 2, τη Νίκη Βόλου και την Επισκοπή, οπότε μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με τους αγώνες αυτούς μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε και οι δύο ομάδες το καλό μας πρόσωπο και να δείξουμε στην Ελλάδα, ότι και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υπάρχουν και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και καλές ομάδες που έχουν να δώσουν πολλά στο ίδιο το άθλημα.»

Για το αυριανό παιχνίδι (14/12, 14:00) ο Νίκος Καραμπετάκης τόνισε: «Το παιχνίδι του Κυπέλλου, είναι μία ευχάριστη νότα στη σεζόν που διανύουμε και θέλουμε να την απολαύσουμε όσο μπορούμε, όμως ο βασικός μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και θα πρέπει όσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις δύο υποχρεώσεις μας. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο, με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές. Σίγουρα χρειάζεται οι ομάδες να έχουν το ανάλογο βάθος στο ρόστερ για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και θα πάμε όσο μπορούμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.»

Προκρίθηκαν στους «16» Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου και Απόλλων Πόντου - to10.gr

Το κάλεσμα του προς τον κόσμο της ομάδας αλλά και των γύρω περιοχών: «Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που στο Παραλίμνιο το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και καλούμε τον κόσμο των γύρω περιοχών, να έρθουν να δουν ένα παιχνίδι των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο, όποια ομάδα κι αν περάσει θα γράψει ιστορία με την πρόκριση της, στα προημιτελικά.»

Για τον ΟΦΗ, που παρακολουθεί σταθερά την πορεία του μέχρι και σήμερα: «Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα, η οποία είναι μέσα στην καρδιά μου. Δεν κρύβω ποτέ, ότι πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια στο Ηράκλειο και στην ομάδα, με επιτυχίες, μία άνοδο, μία σωτηρία, με τον κόσμο που μας αγκάλιασε και πραγματικά, έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από αυτή την ομάδα. Η συνέχεια του ΟΦΗ, ήταν καλή, από την άποψη ότι κατάφερε να βρεθεί στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από πάρα πολλά χρόνια, όμως κατά τη γνώμη ,στη συνέχεια έγιναν αρκετά λάθη, τα οποία έφεραν την ομάδα σε ένα τέλμα, να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρώ όμως ότι υπεύθυνοι ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, για να προχωρήσει η ομάδα. Φέτος είδα με μεγάλη χαρά το ΒΑΚ να έχει γίνει ένα αθλητικό κέντρο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου ο ΟΦΗ να γυρίσει πάλι στις επιτυχίες και να διεκδικεί ξανά την έξοδο του στην Ευρώπη, αλλά και τίτλους. Είναι κάτι που το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και παρακολουθώ κάθε βήμα του ΟΦΗ, με μεγάλο ενδιαφέρον.»