Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ΕΛΠΙΔΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μετά από εννέα μήνες παρουσίας στην Εθνική Ελπίδων ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που μετά τη σπουδαία νίκη επί της πανίσχυρης Πορτογαλίας μπορεί όχι μόνο να ονειρεύεται αλλά και να κυνηγάει με αξιώσεις μια εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στο Euro 2025 U21. 

O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να πάρει μια ομάδα που δεν είχε καλά αποτελέσματα και να την κάνει υπολογίσιμη δύναμη στις Εθνικές U21.

Η νίκη επί της Πορτογαλίας είναι το επιστέγασμα απλά των προσπαθειών που έχουν γίνει όλο αυτό τον καιρό από τα παιδιά του Νίκου Παπαδόπουλου που έχουν σκορπίσει μεγάλη ελπίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρκεί να αξιοποιηθούν κατάλληλα στις ομάδες που αγωνίζονται και να μην τους φάει την θέση ένας ξένος αμφιβόλου ποιότητας.

Σίγουρα ο πάγκος μια ομάδας λείπει στον Ν. Παπαδόπουλο αλλά η Εθνική Ελπίδων του έχει δώσει νέα κίνητρα προκειμένου να χτίσει πράγματα και να βάλει ακόμη ένα σημαντικό λιθαράκι στο προπονητικό του βιογραφικό έχοντας σαν κύριο στόχο να πάει αυτή την ομάδα στην τελική φάση του Euro U21.

Δεύτερο μέλημα του κάποια από αυτά τα παιδιά τα επόμενα 2-3 χρόνια να πλαισιώνουν τη μεγάλη Εθνική ομάδα. Αυτό θα αποτελέσει και μια ηθική επιβράβευση και για τον ίδιο και την δουλειά που κάνει στην Εθνική Ελπίδων τους τελευταίους μήνες με τα αποτελέσματα να έχουν αρχίσει να φαίνονται ήδη.