Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΟΦΗ κερδίζει βαθμούς από τις ομάδες του top 6 της βαθμολογίας

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει συγκεντρώσει στις 15 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, μόλις 11 βαθμούς, με μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς από τέσσερις ομάδες του Top 6 της βαθμολογίας!

Το δεδομένο μέχρι στιγμής είναι ότι ο ΟΦΗ δυσκολεύεται κόντρα σε ομάδες που είναι βαθμολογικά στα μέτρα του, δείχνοντας αδυναμία στην δημιουργία φάσεων αλλά και στο εκτελεστικό κομμάτι, ωστόσο στα μεγάλα παιχνίδια κατά μεγάλο ποσοστό βγάζει χαρακτήρα και έχει καταφέρει να πάρει σημαντικούς βαθμούς.

Επειδή αναφέραμε στον πρόλογο το Top 6 η αρχή έγινε κόντρα στον Βόλο, όταν και κατάφερε να φύγει εκτός έδρας με το «τρίποντο», την 3η αγωνιστική, με το γκολ του Απόστολου Διαμαντή ο οποίος υπέγραψε το τελικό 0-1. Σίγουρα δεν αναφερόμαστε στον Βόλο ως ένα μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στην 5η θέση με 25 βαθμούς, παραπάνω δηλαδή από τους μισούς βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Κρητική ομάδα ως τώρα στο πρωτάθλημα.

 

Την 5η αγωνιστική οι «ασπρόμαυροι» είχαν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», έναν ΠΑΟΚ ο οποίος προηγήθηκε με τον Νάρεϊ, είχε φάσεις αλλά ο ΟΦΗ είχε βγάλει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο 102′ πάλι με τον Διαμαντή, με τρομερή κεφαλιά να πάρει τον βαθμό με το τελικό 1-1.

Ένα παιχνίδι όπου το γήπεδο ήταν κατάμεστο, όπου υπήρχαν φίλοι και της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας.

 

Την 10η αγωνιστική, τότε που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κρητικής ομάδας ο Βάλντας Νταμπράουσκας ο ΟΦΗ είχε να δώσει ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε εκείνο το ματς ο ΟΦΗ πάλι κατάφερε να φύγει με 1 βαθμό από την Θεσσαλονίκη με ένα πανέμορφο γκολ του Τοράλ, ενώ εξίσου όμορφο γκολ ήταν αυτό του παίκτη του Άρη Αντρέ Γκρέι, ο οποίος έκανε το τελικό 1-1.

 
Για να φτάσουμε στο ματς της περασμένης Τετάρτης για την 15η αγωνιστική, όπου ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, όπου προηγήθηκε στην μοναδική φάση που δημιούργησε με τον Λάρσον, όπου δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ιωαννίδη.