Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΠΟΑ υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο Ηράκλειο για ένα μεγάλο camp

Μία από τις πλέον μεγάλες ομάδες της Eredivisie και της Ευρώπης η PSV Eindhoven έρχεται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική γνώση, να μεταφέρει την φιλοσοφία της, να δει και να αξιολογήσει τους νέους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα της ESFA με την PSV Eindhoven δεν άφησε απαρατήρητο το Ελληνικό ποδοσφαιρικό ταλέντο των νεαρών αθλητών!

H PSV Eindhoven εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Euro Sports Football Activities, εταιρεία που έχει πλέον καταξιωθεί στο πεδίο των διεθνών αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη με συνεχόμενες άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις.

Η Euro Sports Football Activities έχει εξασφαλίσει από την PSV Eindhoven την παρουσία τεσσάρων προπονητών του Ολλανδικού αγωνιστικού προπονητικού team.

Το PSV Eindhoven ‘ Star Soccer Camp’ θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΟ Ατσαλένιου στο Ηράκλειο Κρήτης, από την Τρίτη 02 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2024.

Ωστόσο, επίσημα στην διοργάνωση το παρών θα δώσει η TSG Hoffenheim (Bundesliga) με δύο Scouts τους κυρίους: Emin Birinci και Jonathan Hader.

Οι προπονητές – αξιολογητές που θα δώσουν το παρών με την παρουσία προς στιγμήν στο PSV Eindhoven ‘Star Soccer Camp’ της E.S.F.A. είναι οι παρακάτω:

v Richard Grootscholten – As a widely developed academy director and sports director, he worked at top clubs like Feyenoord Rotterdam, the Vancouver Whitecaps, and Legia Warsaw.
Also, as a coach and instructor, he spent many years working at the Dutch Football Association (KNVB). E.S.F.A Greece Consultant.
v PSV Eindhoven – (4) Four Coaches (one GK coach)
v TSG Hoffenheim (Bundesliga) – Two scouts – Emin Birinci and Jonathan Hader.
v ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Ανδρέας Λαγωνικάκης
v Dimitri Melo – Footvia Barcelona Spain – Video Analyst – Director of Methology
v Josef Wandzik – GK Coach – ESFA
v Dimitris Dais – – ESFA Coach
v Iordanis Tsirkinis – ESFA Coach
v Aris Mavrogiannakis – ESFA Coach
v Athanasios Kioupkiolis – ESFA Coach
v Emmanuel Kalampakakis – ESFA Coach
v Andreas Xidakis – ESFA Coach
v George Makris – Live streaming & Photo
v John Kotsis – Ergo metrics & Presentation
v Yfantidis Achilles – Psychologist of High Performance – Presentation

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.