Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ο Ποσειδώνας δεν φέρει καμία ευθύνη για τραυματισμό ποδοσφαιριστή που δεν έχει νόμιμα δελτίο στην ομάδα»

Διευκρινιστική δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση του αλλά και του Ποσειδώνα στέλνει ο Αντώνης Βλαχάκης.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό που δεν έχει φέρει νόμιμα το δελτίο του στην ομάδα, τονίζοντας επίσης δεν επαιτεί κανένα αθλητή να παίξει στην ομάδα και δεν είναι τράπεζα να γίνονται πλειστηριασμοί περασμένων εποχών.

Αναλυτικά η δήλωση του 

«Προς αποκατάσταση των όσων εμπλέκουν το σωματείο σε πάρε – δώσε και υποσχέσεων και διαφόρων δηλώσεων ανύπαρκτων παραγόντων.

Έχω δηλώσει επανηλειμμένα  ότι όσο είμαι νόμιμος εκπρόσωπος στην ομάδα δεν επιθυμώ κανένα ποδοσφαιριστή να προπονείται ή να συζητιέται εν άγνοια μου.

Στην ομάδα που έως σήμερα έχω την απόλυτη ευθύνη . Παρά τις οδηγίες μου συνεχίζουν να γίνονται κινήσεις … με ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων εν άγνοια μου. Δηλώνω λοιπόν ότι ουδεμία ευθύνη φέρω προσωπικά και το σωματείο για πιθανό τραυματισμό ποδοσφαιριστή που δεν έχει νόμιμα δελτίο στην ομάδα.

Ο Ποσειδώνας δεν επαιτεί κανένα αθλητή να παίξει στην ομάδα και δεν είναι τράπεζα να γίνονται πλειστηριασμοί περασμένων εποχών.

Όσοι πρόεδροι είχαν την τύχη να μιλήσουν προσωπικά μαζί μου έχουν καταλάβει την φιλοσοφία που χτιστεί ξανά το σωματείο. Τζάμπα παρελάσεις έχουμε τον Οκτώβρη και την 25η Μαρτίου.»