Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ποσειδώνας τίμησε την μνήμη του Σταύρου Πρωτογεράκη με φιλικό παλαιμάχων

Ο Ποσειδώνας τίμησε την μνήμη του αείμνηστου Σταύρου Πρωτογεράκη, με φιλικό παλαιμάχων που έγινε σήμερα στο αθλητικό κέντρου του Ποσειδώνα «Μιχάλης Τζιράκης», κόντρα στην ομάδα παλαιμάχων του Εργοτέλη!

Παράλληλα τίμησαν και τον πρώην πρόεδρο του σωματείου Μηνά Καλουδάκη, για την ανιδιοτελή προσφορά του στον Ποσειδώνα.

Στο φιλικό παλαιμάχων συμμετείχαν μεγάλα ονόματα όπως είναι ο Σήφης Κορωνάκης, ο Μύρωνας Σηφάκης, ο Μανώλης Πατεμτζής και ο Μανώλης Σουτζής με τον τελευταίο να παίζει αντίπαλος με τον αδερφό του Νίκο Σουτζή!

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος της ομάδας των Πατελών, Λεωνίδας Βλαχάκης αναφέρει:

Ημέρα μνήμης του αθλητή Σταύρου Πρωτογεράκη που κοσμούσε με την παρουσία του τον ΟΦΗ τον Εργοτελη τον Ηροδότο και τον Ποσειδωνα μας …

Συγκινητική η παρουσία όλων των παλαιμάχων φίλων του Σταύρου σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Ποσειδωνα -Μιχάλη Τζιρακη στην εκδήλωση μας ,που δείξαμε ότι αναγνωρίζουμε κάθε κομμάτι της ιστορίας του ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ .

Θεωρήσαμε υποχρέωση μας στην σημερινή ημέρα ,να τιμήσουμε ένα μοναδικό ξεχωριστό άνθρωπο που με αγάπη και ανιδιοτέλεια υπηρέτησε απο την θέση του Προέδρου το Σωματείο μας , τον κ Μηνα Καλουδακη !!

Τέλος προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να δώσουμε μόνο ποδοσφαιρικό χρώμα ….στην εκδήλωση μας και στείλαμε μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του Σ.Α.Ε.Π.Η .

Ευχαριστούμε την Περιφερεια Κρητης για την βοηθεια τους στην σημερινή μας εκδήλωση !!

Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους !!!

Δείτε τις φωτογραφίες: