Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο πρόεδρος του Ασημίου θέλει να γίνει… πρόεδρος

Για τον Γιάννη Καραταράκη δεν αρκεί η προεδρία του Α.Ο Ασημίου, αφού έχει σκοπό να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Υποψήφιος για τις ερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Ασήμι, στο πλευρό του πτέραρχου, Θανάση Παπανικολάου, θα είναι ο πρόεδρος του Α.Ο Ασημίου, ο οποίος θέλει ν’ αναλάβει τον ρόλο, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου.

Έχοντας αναλάβει προσφάτως τα ηνία της ομάδας, ο Γιάννης Καραταράκης, θέλει να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο Ασήμι και γενικότερα στο Δήμο Γόρτυνας, αποφασίζοντας να συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, όντας ένας άνθρωπος γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις αρετές του,  ο οποίος διακρίενεται για την εργατικότητα και την εθελοντική του προσφορά.

Ο Γιάννης Καραταράκης με δήλωση του ανέφερε τους λόγους της απόφασης του και εξέφρασε εκ των προτέρων για την στήριξη του, τον κόσμο της περιοχής,

Η δήλωση του αναλυτικά:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του πτεράρχου Θανάση Παπανικολάου, γιατί πιστεύω πως το Ασήμι αξίζει να είναι το στολίδι του Δήμου μας.
Η ευθύνη, η εργατικότητα και η συνεργασία είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μου, όπως και η διάθεση προσφοράς για το καλό και την ευημερία του τόπου μας. Αγαπώ τον αθλητισμό το περιβάλλον μας, τον πολιτισμό μας και πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης. Έχω διατελέσει για πολλά χρόνια στο παρελθόν πρόεδρος της τοπικής ομάδας του Ασημίου καθώς και στην ακαδημία ¨ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ¨. Μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου και τωρινός πρόεδρος του Α.Ο. Ασημίου μετά από πρόσφατες εκλογές. Σας ευχαριστώ εκ των Προτέρων για την στήριξή σας. »