Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ρεμούνδος πλήγωσε την… πρώην και έδωσε «διπλό» τίτλου στο Ασήμι!

Σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, το Ασήμι με απίστευτη ανατροπή έφυγε θριαμβευτικά από το Ατσαλένιο, νικώντας με 2-3 στο ντέρμπι κορυφής τα Δειλινά.

Ένα εκρηκτικό παιχνίδι έγινε στο Ατσαλένιο, με τρεις κόκκινες κάρτες και πολύ πάθος με τα Δειλινά να κάνουν απίστευτη ανατροπή, επιστρέφοντας από το 2-0 για να νικήσουν στο τέλος με 2-3 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη, βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο και εβρισκόμενη πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, με τους Χασουράκη, Χατζάκη και τον καθοριστικό Ρεμούνδο να σκοράρουν τα γκολ της σπουδαίας ανατροπής.

Για τα Δειλινά η πρώτη φάση του αγώνα, με τον Χριστοφή μόλις στο 5′ να σουτάρει άουτ.

Στο 8′ ήρθε η απάντηση του Ασημίου, με τον πρώην “πράσινο” Ρεμούνδο να σουτάρει άστοχα εκτός περιοχή μετά από ωραία ενέργεια.

Στο 11′ διπλή ευκαιρία για το Ασήμι και μάλιστα τεράστια, αφού ο Φουντουλάκης σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 29′ εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση του αγώνα, το Ασήμι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Χασουράκη.

Στο 34′ ο Χασουράκης έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αφού ξεπέρασε τον Αμπράμοβ πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι.

Η ένταση και τα νεύρα είχαν κάνει την εμφάνιση πολύ νωρίτερα στην αναμέτρηση, ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα έπειτα από αψιμαχία ν’ αποβληθούν ο Σινάνι με απευθείας κόκκινη κάρτα για τα Δειλινά και ο Μήτρου από το Ασήμι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το δεύτερο ημίχρονο στο Ατσαλένιο, ξεκίνησε με φάση διαρκείας για τα Δειλινα, με τον Πρίφτη να σουτάρει από κοντά αλλά έχοντας πλάτη στην εστία στο 50′.

Στο 65′ τα Δειλινά πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Βασιλάκης ήταν εξουδετερωμένος από την εστία του, με τον Βαρούχα να σκοράρει σε κενή εστία παρά την προσπάθεια των αμυντικών του Ασημίου να αποσοβήσουν το μοιραίο.

Στο 72′ η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη πήρε ασφαλές προβάδισμα για τη νίκη, με τον Χριστοφή να τροφοδοτεί τον Μανουσάκη, ο οποίος με έναν κεραυνό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στα Δειλινά. Δεν πέρασε ωστόσο πολλή ώρα και το Ασήμι βρήκε το γκολ που το έβαλε ξανά στο παιχνίδι με κεφαλιά του Χασουράκη στο 76′.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε στο 80′ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ωστόσο την απώλεσε, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ό,τι δεν έγινε στη φάση του 80′ έγινε λίγα λεπτά αργότερα, με εκτέλεση φάουλ του Χατζάκη ο οποίος νίκησε τον Αμπράμοβ για το 2-2.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μανουσάκης χτύπησε εκτός φάσης τον Βασιλάκη και αποβλήθηκε, με τον Ρεμούνδο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων να εκμεταλλεύεται την αριθμητική υπεροχή για να δώσει ένα τεράστιο διπλό στο Ασήμι μέσα στο Ατσαλένιο για το 2-3.

Δειλινά (Γιάννης Κοντάκης): Αμπράμοβ, Στοιχειός, Χριστοδουλάκης, Κουναλάκης, Χεράκης, Γιακουμάκης, Βαρούχας, Χριστοφής, Σινάνι, Μανουσάκης, Σιαπλαούρας

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Βασιλάκης, Μήτρου, Σαριδάκης, Αντωνάκης, Φωτάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Φουντουλάκης, Χασουράκης, Ρεμούνδος, Χατζάκης, Πρίφτης