Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ρωμανός χτύπησε σαν «κόμπρα» στο Ατσαλένιο, 0-2 τον Ποσειδώνα

Επιστροφή στις νίκες, με πολύ σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο για τον Ρωμανό, ο οποίος επικράτησε με 0-2 του Ποσειδώνα, στο γήπεδο του Ατσαλένιου. 

Με δυο γκολ σε κομβικά σημεία (στο τέλος κάθε ημιχρόνων), η ομάδα της Ελιάς κατάφερε να φύγει από το Ατσαλένιο με τρεις σημαντικούς βαθμούς. 

Ένα παιχνίδι το οποίο είχε λιγοστές φάσεις και από τις δυο πλευρές, με αρκετές προσωπικές μονομαχίες και αρκετά τακτικό παιχνίδι. 

Στο 44′ ο Βιτώρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-1, ενώ στην επανάληψη ο Ποσειδώνας ρίσκαρε προσπαθώντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 70′ έπειτα από συνδυασμό των Καουκάκη και Θεοδωράκη, έγινε τελικός αποδέκτης ο Μαραθιανός ο οποίος με πλασέ στην κίνηση ανάγκασε τον Σαβουϊδάκη να παρέμβει σωτήρια για την ομάδα του. Το τελικό 0-2, έγινε στο 90+1 όταν από αντεπίθεση ο Νοδαράκης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις: 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Σουτζής): Κασαπάκης, Παππάς (85′ Δρίτσας), Ντελάκης, Πλατοκούκης, Βερούσι, Καπιζιώνης (65′ Κυτσύκου), Νικηφόρος, Θεοδωράκης (75′ Εμμανουήλ), Ασλαμαντζίδης, Καουκάκης, Μαραθιανός

ΡΩΜΑΝΟΣ (Κώστας Ταβλαδωράκης): Σαβουϊδάκης, Μπαλάφας (46′ Κρανιωτάκης), Ανυφαντάκης, Παχάκης, Τσιμηνικάκης, Κουκάκης, Μαυρομάτης, Μόντι, Βιτώρος (80′ Χατζηγιαννάκης), Αρχοντάκης (68′ Παρτάλης), Νοδαράκης