Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σηφάκης υπέφερε, όμως είναι εδώ…

Ο νεαρός τερματοφύλακας πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως δεν πέταξε… λευκή πετσέτα.

Ο ηρακλειώτης πορτιέρε μπήκε φουριόζος στη σεζόν, πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις με το Διαγόρα, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον έθεσε νοκ-άουτ πρόωρα.

Παρά τη μεγάλη ατυχία του, ο 22χρονος τερματοφύλακας δεν τα παράτησε και ετοιμάζεται για μια δυνατή επανεκκίνηση. Με ανάρτηση του, μάλιστα, στα social media χρησιμοποίησε λόγια του παλαίμαχου Ιταλού αστέρα, Ρομπέρτο Μπάτζιο, για να στείλει το μήνυμα ότι ο… Βασίλης είναι εδώ. Αναλυτικά έγραψε:

«Ήταν η απελπισία ενός ανθρώπου που υπέφερε και έβλεπε τα όνειρα μιας ζωής να φεύγουν δυο εβδομάδες μετά την εγχείρηση έχασα 12 κιλά δεν έτρωγα και έκλαιγα συνέχεια λόγο του πόνου ! Εάν πω ότι ποτέ δεν σκέφτηκα μα πετάξω λευκή σημαία θα ήταν ψέματα . Υπήρχαν μερικές πολύ άσχημες και μαύρες στιγμές αλλά κάθε φορά αντιδρούσα έλεγα στον εαυτό μου ότι θα έφτανα μέχρι το τέλος ήθελα να αποδείξω ότι είμαι πιο δυνατός από την κακή τύχη μου και πως αυτό το όνειρο άξιζε περισσότερα από ένα γόνατο το ποδόσφαιρο ήταν άλλωστε το πάθος μου!!! Ρομπέρτο Μπάτζιο»