Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σουτζής έχει δώσει «ταυτότητα» στον Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας επέστρεψε φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ έπειτα από 15 χρόνια, με τον Νίκο Σουτζή να έχει δημιουργήσει ουσιαστικά από πέρυσι μία δυνατή ομάδα, η οποία έχει την δική της ταυτότητα!

Μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Ηρακλείου, με βαριά φανέλα και είχε λείψει από την Α1 ΕΠΣΗ. Η ομάδα των Πατελών βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όντας μία από τις καλύτερες ομάδες. Μία δυνατή ομάδα που ξέρει τι θέλει και συνήθως το παίρνει στα παιχνίδια της, έχοντας ως απολογισμό σε 22 αγώνες, 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. 

Την περσινή σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ, ο Ποσειδώνας ξεχώριζε σαν την «μύγα μεσ’το γάλα» και φαινόταν ότι απλά με λίγες προσθήκες θα μπορεί να σταθεί άνετα στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου, κάτι που αποδεικνύεται την φετινή σεζόν. Σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο επιτυχίας ο νεαρός κόουτς του Ποσειδώνα Νίκος Σουτζής, ο οποίος μπορεί να είναι «φρέσκος» στην προπονητική τα τελευταία 3-4 χρόνια, ωστόσο η όρεξη και το πάθος για το ποδόσφαιρο και την προπονητική αποδίδουν.