Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Σπόραρ γλίτωσε τον Παναθηναϊκο από την ήττα στο ντέρμπι αιωνίων στο 103΄(1-1)

Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν λυγίζει. Ο Ολυμπιακός έπαιζε το τελευταίο χαρτί για τον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι έδειχνε πιο αποφασιστικός από τον Παναθηναϊκό, ήταν πιο απειλητικός, ενώ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου έχασε και τον Παλάσιος με τραυματισμό, τη στιγμή που είναι ήδη νοκ άουτ ο Αϊτόρ

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι και βρήκαν το γκολ με τον Μπιέλ στο 84′. Ήταν έτοιμοι να κερδίσουν την παρτίδα. Αλλά στο 97′ ο Άβιλα χτύπησε εντός περιοχής τον Ιωαννίδη, ο Δανός Κέλετ έδειξε πέναλτι και τότε έγινε χαμός. Ο Σπόραρ πήγε στο 103′ στην άσπρη βούλα, ευστόχησε και έκανε το τελικό 1-1, κρατώντας το αήττητο για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (46’ Κώτσιρας), Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν (87′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78′ Βαγιαννίδης), Σπόραρ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (75′ Βρουσάι), Μπιέλ (93′ Μπόουλερ), Χάμες Ροντρίγκες (86′ Φορτούνης), Μπακαμπού (75′ Ελ Αραμπί).