Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο.Φ.Ιεράπετρας: Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του ο Αγγ. Διγκόζης

Περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ο.Φ.Ιεράπετρας ανέφερε μετά το τέλος του ματς:

«Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κάνανε και την εμφάνιση. Παίξαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά, είναι νομίζω μια ομάδα που θα διεκδικήσει να αλλάξει κατηγορία.

Μπορώ να πω ότι είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γιατί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, σε αντίθεση με την ομάδα της Κηφισιάς που δεν μας απείλησε.

Πραγματικά είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες, έχουμε ξεκινήσει πολύ αργά την προετοιμασία και σας λέω και πάλι απέναντι σε μία ομάδα που είναι η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος, στην κατηγορία που έχει ξεκινήσει προετοιμασία και έχει άλλο στόχο.

Εντάξει στα πέναλτι κρίθηκε στην τύχη, αλλά αυτή η εμφάνιση και αυτό που κάνανε σήμερα τα παιδιά μας, δίνει κουράγιο, μας δίνει διάθεση για τη συνέχεια. Ένα πολύ σημαντικό θέμα είναι ότι πρέπει, αυτοί που βγάζουν τις αποφάσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ή όχι να καταλήξουν κάπου όσο πιο γρήγορα όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί υπάρχουν οικογένειες, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πραγματικά περιμένουμε όλοι πότε θα ξεκινήσει.

Λέμε ότι του χρόνου θα γίνουν κάποια πράγματα, δυστυχώς όμως κάθε χρόνο και… καλύτερα. Εύχομαι και πιστεύω να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα και να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία για όλους τους ποδοσφαιριστές, για όλους τους προπονητές και τα επιτελεία τους, αλλά και για όλους τους προέδρους, που πραγματικά ματώνουν να βάζ0υν χρήματα από την τσέπη τους για να κρατήσουν τις ομάδες σε αυτή την κατηγορία. Εύχομαι και πιστεύω να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα.

Εύχομαι να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για την πρόκριση της, τους εύχομαι καλή συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου και εύχομαι πραγματικά να πραγματοποιήσει το στόχο που έχει στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και πάλι για την πρόκριση τους».