Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚρουσώνα… και ο μοιραίος Μεμοτσέλα που έγινε «ωραίος»

Ο ΠΑΟΚρουσώνα «καρδιοχτύπησε» το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Εργοτέλη, ωστόσο έδειξε ότι η ομάδα είναι χτισμένη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν από νωρίς στο ματς μπροστά στο σκορ, ωστόσο μετά το 0-1 υπήρξε μία επανάπαυση την οποία «πλήρωσαν» οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη στο δεύτερο μέρος. Ο Εργοτέλης δεν τους έβαλε απλώς δύσκολα, αλλά τους έστειλε με την πλάτη στον τοίχο καθώς στο 76′ ήρθε η ολική ανατροπή. Στο 2-1 λοιπόν η ομάδα του ΠΑΟΚ «πάγωσε» για λίγο, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. 

Ο κόουτς Κρασανάκης έκανε τις απαραίτητες αλλαγές από τον πάγκο και ο ΠΑΟΚ άρχισε να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ακόμα και εκεί βλέποντας το ματς ως ουδέτερος μπορούσες να νιώσεις την απογοήτευση των παικτών της ομάδας του Κρουσώνα, οι οποίοι προσπαθούσαν μεν, αλλά δεν κατάφερναν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μεμοτσέλα βρέθηκε σε μία-δυο φάσεις να είναι μοιραίος, ωστόσο στο 85′ το πήρε πάνω του και με ένα απίστευτο πλασέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα συστημένη στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 2-2. Έχοντας περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος, συν τις όποιες καθυστερήσεις, όλος ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά και «σφυροκοπούσε» προσπαθώντας να βρει το γκολ της νίκης, το οποίο κατάφερε να βρει εν τέλη με σκόρερ ξανά τον Μεμοτσέλα. 

Έτσι ο έμπειρος επιθετικός από μοιραίος… έγινε «ωραίος» και έφτασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τις τελευταίες αγωνιστικές έχει βρει τον καλό του εαυτό και θυμίζει την περσινή εκπληκτική χρονιά που έκανε πέρυσι στον Ρωμανό!

Αυτή η πίστη στις δυνατότητες και η μάχη στο παιχνίδι για να κερδηθούν οι τρεις πόντοι, δείχνει ότι από το καλοκαίρι έχει χτιστεί ο χαρακτήρας της ομάδας του ΠΑΟΚρουσώνα, για να κάνει πρωταθλητισμό.