Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό ο Γιούχτας, 1-1 με τον μαχητικό Τηλυκράτη

Ο Γιούχτας παρά την καλή του εμφάνιση απέναντι στον Τηλυκράτη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1 στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών.

Παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι του, ο Γιούχτας δέχθηκε ένα γκολ κόντρα στη ροή  λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού από τον Ζδράβο (61′), πέτυχε άμεσα γκολ ισοφάρισης στο 67′ με τον Γκίνη, ωστόσο δεν μπόρεσε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να πετύχει εκείνο της ανατροπής, με τον μαχητικό  Τηλυκράτη να φεύγει από τις Αρχάνες με ένα πολύ σημαντικό βαθμό, στερώντας δύο στην ομάδα των Αρχανών στην έδρα της.

Το ματς.

Στο 3ο λεπτό ο Ζδραβός σούταρε δυνατά από δεξιά της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κόλλια στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιου.

Στο 10ο λεπτό ο Βρεττός έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Γιούχτα, όταν από πάσα κάθετη του Γκίνη βρέθηκε μόνος του δεξιά στην περιοχή, όμως επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση, από δύσκολη γωνία και ο Παρδαλός απέκρουσε την προσπάθεια του διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Κίσσας με απίθανη σόλο ενέργεια λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παρδαλού.

Στο 27′ μετά από ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Γκίνη ο οποίος σούταρε πάνω στον γκολκίπερ του Τηλυκράτη.

Στο 37′ ήρθε η σειρά του Τηλυκράτη να απειλήσει με σπουδαία ευκαιρία την εστία του Κόλλια, με τον Τηλυκράτη να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, όμως η προσπάθεια του έφυγε παράλληλα από το τέρμα, στην τελευταίο αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53′ ο Γκουντρουμπής μετά από εκτέλεση φάουλ του Εντουάρντο, θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι όμως η φάση θα θεωρηθεί ως μη γενόμενη καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 60′ η επιμονή του Ψαρρά, έφερε σε θέση βολής τον Γκίνη, όμως το τελείωμα της φάσης δεν ήταν τέτοιο. ώστε να απειληθεί η εστία του Τηλυκράτη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τηλυκράτης πήρε το προβάδισμα. Ο Γκουντρουμπής έγινε κάτοχος της μπάλας, την πέρασε την κατάλληλη στιγμή στον Ζδράβο ο οποίος στο τετ-α-τετ νίκησε τον Κόλλια για το 0-1 της ομάδας της Λευκάδας.

Στο 66′ ήρθε η απάντηση από πλευράς Γιούχτα, με τον Γκίνη να περνά τη μπάλα από τη… μύτη της βελόνας και νικώντας τον Παρδαλό όπως και τους αμυντικούς που βρέθηκαν πάνω στην γραμμή, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 78′ ο Ροβίθης δεν μπόρεσε να δώσει πορεία προς το τέρμα με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Βρεττού.

Στο 85′ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Τηλυκράτη, ο Γκίνη σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα με τα φάλτσα που πήρε, έφυγε δίπλα από την εστία του Παρδαλού.

Παρά τις όποιες προσπάθειες του συγκροτήματος του Νίκου Σουργιά ο Τηλυκράτης κράτησε το 1-1 μέχρι τέλους, με τον Γιούχτα πλέον να έχει από μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μέχρι στιγμής στα μπαράζ πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής.

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς ): Κόλλιας, Γελαδάρης, Τζανής, Γιαλούσης, Ψαρράς, Κίσσας, Αργκιλέσι (72′ Κοντογιάννης), Βρεττός (90′ Στακάκης), Δωματάς (79′ Δασκαλάκης), Γκίνη (90′ Αζίζι), Ροβίθης

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης (68′ Νιφορόπουλος), Τεγούσης, Γκουντρουμπής, Ζδραβός, Εντουάρντο (79′ Σκιαδάς)