Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε από την Δαμάστα με γκολ στο τέλος η Μινωική

“Έκλεισε” θετικά την χρονιά η Μινωική

Με την νίκη με σκορ 0-1 στην έδρα της Δαμάστα έκλεισε θετικά την σεζόν η Μινωική χάρις σε γκολ του Στακάκη στο 85′.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο στη Δαμάστα με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με ένα σουτ από πλάγια του Γιάννη Κόκκινου που απέκρουσε ο Καφετζάκης ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μινωικής.

Στο 8’ η Μινωική έφτασε πολύ κοντά ώστε να πάρει το προβάδισμα με την μπάλα να μην της κάνει το χατίρι, αφού η κεφάλια του Τζρβαμπινά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15’ νέα ευκαιρία για τη Δαμαστα με το πλασέ του Ρουμπάκη να φεύγει αουτ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την τελευταία καταγεγραμμένη φάση του πρώτου μέρους να ανήκει στη Δαμαστα, με τον Χασουρακη στο 26’ να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μινωικής με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όλο οποίος απομάκρυνε με υπερένταση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μινωική έφτασε μια ανάσα από το γκολ, με τον Χατζιδάκης να επεμβαίνει σε τετ-α-τετ που είχε με τον Πατσάκη.

Λίγο αργότερα ο Καστελλιανάκης απείλησε με εκτέλεση φάουλ η οποία κατέληξε άουτ.

Το τελευταίο διάστημα του αγώνα δεν είχε πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, με τη Μινωική ωστόσο να κερδίζει πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Στακάκης στο 85’ υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του για το τελικό 0-1.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Χασουράκης Ε., Διακάκης, Χασουράκης Ρ. (70′ Μαυρογιαννάκης), Ρουμπάκης, Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Κόκκινος Ι., Ζερβάκης, Κόκκινος Α., Οικονομάκης

Μινωική: Καφετζάκης, Μπάλλας, Τσαμπουράκης, Τριαματάκης, Καρυπίδης, Σταυρακάκης, Κουρουγκιαβούρης, Στακάκης, Σαραφαλντίν, Καστελλιανάκης, Τζεβαμπίνας