Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε στην παράταση ο Ανθεστίων

Ο Ανθεστίων νίκησε 1-2 στο έξτρα ημίωρο (1-1 κ.α.) το Θρίαμβο Αναλήψεως και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Θραψανού ήταν εκεί που… χαμογέλασε στην παράταση και συνεχίζει στο θεσμό. Το ματς δεν είχε υψηλή ποιότητα, όμως κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος του.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βλατά προηγήθηκε στο 23’ με κεφαλιά του Γιούγκα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη, που είχε μια σχετική υπεροχή, ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με τον Κοκκινάκη.

Η επανάληψη δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις, οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, δε δημιούργησαν αρκετές φάσεις και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο επιπλέον ημίωρο. Εκεί «μίλησε» ο Μπερνίκου, καθώς με τέρμα στο 94’ πέτυχε το 1-2, σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Θρίαμβος Ανάληψης: Γ. Μουντράκης, Κοκκινάκης, Μουντράκης, Γ. Μουντράκης, Χαμαλάκης, Αργυρός, Καργιωτάκης, Αλεξίου, Κοζυράκη, Εντ. Γκούρο, Τελ. Γκούρο, Μηλάκης.

Ανθεστίων: Χαραλαμπάκης, Γιούγκα, Ρ. Χότζα, Νοικοκυράκης, Φωτόπουλος, Μ. Χότζα, Σαϊτάκης, Τρουλάκης, Τσέρος, Κουτάντος, Παρασκάκης.