Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε παίκτη από την Αυστραλία ο ΑΟΑΝ!

Μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Άγιος Νικόλαος.

Ο ΑΟΑΝ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αιμίλιο Κίστα. Ο 30χρονος ελληνοαλβανός μεσοεπιθετικός προέρχεται από πρωταθλήματα της Αυστραλίας, ενώ πέρυσι ανήκε στη Hume City FC.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αιμίλιο Κίστα, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με δημιουργικές και εκτελεστικές ικανότητες, για να δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα μας. Έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, προερχόμενος από τα πρωταθλήματα της Αυστραλίας, όπου αγωνίστηκε στις Hume City FC (National Premier League – Victoria) την περσινή σεζόν και νωρίτερα στις Cooma Tigers FC,  Monaro Panthers FC και Canberra Croatia FC (National Premier Leagues Capital Football). Ο ελληνοαλβανός μεσοεπιθετικός, το ξεκίνημα του στο χώρο του ποδοσφαίρου το έκανε στη Σχολή Ποδοσφαίρου Λιονταράκια Μυτιλήνης, για να βρεθεί στη συνέχεια στην ΑΕΛ Καλλονής Κ20, ακολούθως στην ΑΕΛ Καλλονής στη Super League, τον Αιολικό Μυτιλήνης και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στη Γ’ εθνική.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον Άγιο Νικόλαο. Ευχόμαστε υγεία και με την εμπειρία και την αξία του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!».