Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε τον βαθμό στο 95′ ο Ζαρός!

Παιχνίδι με τρελό… φινάλε έγινε στον Ζαρό, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Παλιανή για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Μόλις στο 8ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί η Παλιανή, με τον Βιολάκη να εκτελεί τον αντίπαλο κίπερ για το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ξεκαρδάκης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αλπαντάκη και πλάσαρε για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η Παλιανή δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και στο 22ο λεπτό ο Ζαϊμάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και έκανε το 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου καθώς οι φάσεις περιορίστηκαν αρκετά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζαρός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει, έχοντας δοκάρι με τον Ξεκαρδάκη, με την Παλιανή να ισορροπεί το παιχνίδι και να έχει και εκείνη δοκάρι στο 77′ με τον Στρατιδάκη.

Η ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη όμως συνέχισε να πιέζει και εντέλει ανταμείφθηκε, με τον Βαγγέλη Αλπαντάκη στο 95ο λεπτό να εξαπολύει το σουτ, νικώντας τον κίπερ της Παλιανής και δίνοντας παράλληλα έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του!

Οι συνθέσεις: 

Ζαρός (Κ. Παντζαρίδης): Φιλιουδάκης, Λεμονάκης, Νικολαντωνάκης, Γρηγορίου, Αλπαντακης Β., Λυκούδης, Τζαγκαράκης (70′ Αλπαντάκης Ε.- 76′ λ.τ. Ρομπογιαννάκης Ζ), Σαριδάκης Ν., Γιατρομανωλάκης (48′ Μάτσας), Ρομπάκης, Ξεκαρδάκης

Παλιανή (Φ. Ποτηράκης): Μαστραντωνάκης, Φουντουλάκης Χ., Σπινθουράκης, Φουντουλάκης Σ. (80’ Καστιγάκης), Κορνηλάκης, Σαμωνάκης (55’ Κοσμαδάκης), Στρατιδάκης, Ζαϊμάκης, Βιολάκης, Οικονομάκης, Καλομοίρης (65’ Μπινιχάκης)